Ce dietă ține Oana Mizil, după ce a slăbit: „Am trei mese pe zi. De exemplu, dimineața îmi fac…”. Vedeta are acum 53 de kilograme

 Tudorache Simona
.

Ce dietă ține Oana Mizil, după ce a slăbit. Oana Mizil a reușit să slăbească cu mult sport și o alimentație adecvată și nu vrea să se oprească aici. Vedeta are 53 de kilograme și se mândrește cu formele ei. Oana Mizil recunoaște că face ceva sacrificii pentru asta, dar rezultatele o mulțumesc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă pentru fetița ei gătește mult dulce, ba mai mult are și o afacere în domeniu, ea evită, însă, prăjiturile. Foarte rar își face o plăcere de acest gen. Oana Mizil are trei mese pe zi, iar între ele mănâncă și câteva curmale. Vedeta mizează pe câteva alimente de bază, în rest obișnuiește să alterneze produsele pe care le servește.

oana-mizil-6oana-mizil-6

Ce dietă ține Oana Mizil, după ce a slăbit

Oana Mizil a reușit să își contureze frumos trupul urmând câteva reguli simple. Face multă mișcare și are grijă ce mănâncă. „Fac sport în continuare, nu vreau să mă las, plus că nici nu am cum, pentru că eu am fost o fire sportivă toată viața mea. Însă, pe lângă mișcare sunt atentă și la alimentație.

Am trei mese pe zi. De exemplu, dimineața îmi fac un fel de pastă, pe care o mănânc, dintr-un avocado, ton și ou, iar între masa de dimineață și cea de prânz îmi fac un suc de sfeclă cu morcov, curcuma, cătină și o portocală, după care mănânc prânzul, iar între masa de prânz și cea de seară, unde mănânc un grătar sau o porție de creveți cu un orez brun, mănânc și 2/3 curmale', a explicat, pentru Click!, Oana Mizil.

Câte kilograme are Oana Mizil

Vedeta obișnuiește să alterneze produsele pe care mănâncă. Când are timp, Oana Mizil aleargă prin Herăstrău sau merge la tenis cu fetița ei. „A doua zi mai schimb meniul, de exemplu mănânc proteină. În ultima săptămână am reușit să slăbesc două kilograme și nu am făcut nimic special, nu am ieșit din ritmul meu deloc. Cred că corpul s-a setat la greutatea din tinerețe.

Plus că am început să alerg prin Herăstrău sau merg la tenis cu fetița mea și am ajuns să am o greutate de 53/54 de kilograme. Ar fi ideal 52 de kilograme pentru mine ca să fiu cum eram, în urmă cu ceva ani', a mai povestit fosta parteneră a lui Marian Vanghelie.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…'. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache. Ea va participa la altă emisiune din trust

Citește și: Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache, deși aveau planuri de nuntă: „Am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite. Nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci…”

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz: „Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui!”

Citește și: Cât de afectată a fost Elena Gheorghe atunci când s-a despărțit de Mandinga. Ani, sora vedetei: „A fost o perioadă cu o încărcătură mare pentru Elena, dar și pentru mine”. Elena și Mandinga colaboreaza iar, acum / EXCLUSIV

Care este desertul pe care Oana Mizil îl mănâncă uneori

Oana Mizil face totul pentru silueta ei, de aceea are rar ceva duce în meniu. O prăjitură cu bezea e singura plăcere pe care și-o permite din când în când.

Pot să zic că nu mănânc mai deloc dulce, chiar dacă am afacerea cu dulciuri. Din când în când, mai mănânc câte o prăjitură cu bezea fiartă', povestea ea acum ceva vreme.

În schimb, Maria mănâncă foarte mult dulce, așa că îi prepar totul în casă. Eu îi fac dulciurile, am și ajutoare, dar mie îmi place să îi gătesc, este pasiunea mea gătitul.

De exemplu, duminica, intru în bucătărie și stau câte o oră/ două acolo și îi pregătesc tot ce ne trebuie nouă pentru următoarea săptămână', mai spunea Oana Mizil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton