Ce dietă ține Regele Charles. Ce mănâncă mereu la micul dejun și de ce sare peste masa de prânz: „Pot ajuta digestia și...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce dietă ține Regele Charles. Ce mănâncă mereu la micul dejun și de ce sare peste masa de prânz. Te-ai întrebat vreodată cum reușește regele Charles, în vârstă de 74 de ani, să fie mereu la întâlniri și să rezolve toate problemele de parcă ar fi la prima tinerețe? Ei bine, acum este momentul să vezi și tu cum arată programul său alimentar, dar și motivul pentru care nu mănâncă niciodată masa de prânz. Un nutriționist a spus ce dietă urmează suveranul, inclusiv ce mic dejun neobișnuit are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Regele Charles. De-a lungul timpului, numeroase persoane și-au pus această întrebare, astfel că un nutriționist a dezvăluit secretul suveranului. Nu doar că a spus ce dietă urmează, ci a spus care este alimentul neobișnuit pe care-l consumă zilnic la micul dejun. Ba mai mult decât atât, a precizat și de ce sare mereu peste masa de prânz.

regele-charles-1regele-charles-1

Potrivit express.co.uk., nutriționistul a dezvăluit faptul că regele Charles mănâncă la micul dejun semințe de in. Ce-i drept, nu sunt deloc mulți cei care fac acest lucru, însă au o mulțime de beneficii: „Semințele de in pot ajuta digestia și sunt bogate în proteine, fibre și acizi grași esențiali (omega-3).”, a spus nutriționistul.

Citește și: Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan': „Toți membrii familiei vor…'

Citește și: Regele Charles îi vrea pe prințul Harry și pe Meghan Markle la ceremonia de încoronare: „Indiferent de ceea ce s-a spus și s-a făcut…”

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc…'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits. După divorț a plecat în India să predea yoga

Ce dietă ține Regele Charles

Regele Charles nu sare niciodată peste micul dejun, așa cum o face când vine vorba despre cea de prânz. De asemenea, are un meniu destul de bogat și consistent încă de la primele ore ale dimineții. Pe masă se regăsește în primul rând pâine de casă, fructele, dar și semințele de in.

'La micul dejun, Regele Charles mănâncă pâine de casă, fructe proaspete și sucuri de fructe, toate au multe beneficii nutriționale.Pâinea de casă conține, de obicei, mai multe făinuri bogate în nutrienți, cum ar fi secară și spelta, plus semințe bogate în fibre și proteine, inclusiv psyllium sau semințe de in. Fructele proaspete și sucurile de fructe vor ajuta la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre al Regelui.', a continuat nutriționistul.

De ce sare peste masa de prânz regele Charles

De asemenea, într-un interviu mai vechi, fostul său secretar a explicat că regele Charles sare mereu peste masa de prânz. Pentru a fi mereu în formă și a se menține, preferă să aibă un mic dejun consistent și bogat, asta pentru a nu i se face foame și a fi apt pentru treburi. Totodată, nu uită să ia mereu la el gustări sănătoase și care să-l mențină mereu energic.

„Regele nu ia prânzul – așa că, o lecție timpurie pe care am învățat-o atunci când eram pe drum cu el a fost să luați un mic dejun consistent sau să vă aduceți câteva batoane cu gustări care să vă țină în priză'a declarat fostul secretar, Julian Payne.

Regele Charles are o rutină clară când vine vorba de cărnuri, pește și lactate

Regele Charles are mare grijă la dieta sa și la stilul să de viață. Obișnuiește să mănânce sănătos și să nu facă excese. Prin urmare, când vine vorba despre carne, pește sau lactate, are zile în care nu se atinge absolut deloc de el, totul fiind programat.

De ani de zile nu am mâncat carne și pește mai mult de două zile pe săptămână și mănânc produse lactate doar într-o zi pe săptămână. Să-ți schimbi dieta este mai ușor decât crezi. Începe prin a reduce consumul de carne și a mânca mai multe rădăcinoase, fasole, linte și cereale integrale.', a spus nutriționistul.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton