Ce dietă ține Victor Slav: "Nu stau să mă gândesc la mâncare". Fostul prezentator TV arată impecabil la 43 de ani

 Dumitrache Laura
.

Victor Slav are o siluetă de invidiat la 43 de ani și este adeptul unui stil de viață sănătos. Fostul manechin a reușit să-și construiască o carieră de succes în televiziune. A dezvăluit că ține post intermitent și face eforturi considerabile pentru a se menține în forma. Iată ce dietă ține!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 42 de ani. A intrat în atenția publicului după ce își făcuse publică relația cu Bianca Drăgușanu. Mulți îl invidiează pentru trupul sculptat, iar el a făcut dezvăluiri în privința stilului său de viață, care îl face să arate bine la 43 de ani.

victor slavvictor slav

Victor Slav face eforturi considerabile pentru a se menține în formă și este adeptul postului intermitent. Cu toate astea, fostul prezentator tv susține că este o fire pofticioasă, dar reușește să stea departe de frigider, iar câteodată ajunge să aibă o singură masă.

Citește și: În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav la aproape 10 ani de la divorț: „Cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb”

Citește și:Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire: „Au fost tot timpul apropiați'. Au mers împreună în vacanță, alături de fiica fostului prezentator TV

Citește și:Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei: „Puteam să-mi iau o mașină. Toate piesele au venit pe comandă…”

Citește și:Cabral, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Lora în rochie scurtă și decoltată în emisiunea lui Măruță: „Cam mișto baba!”

Ce dietă ține Victor Slav

Victor Slav se număra printre cele mai cunoscute personalități din țara noastră. La vârsta de 43 de ani, fostul prezentator tv are o carieră de succes și duce un stil de viață sănătos. Acesta are un trup de invidiat și adoptă o dietă echilibrată și chiar ține post intermitent. Victor Slav a declarat că dieta pe care o urmează îl ajută să stea departe de tentații și să aibă o siluetă de invidiat.

„Aș mânca de toate și în cantități mari. În pandemie m-am îngrășat și atunci am avut cele mai multe kilograme!(…)Eu țin acum post intermitent iar în  în cele 8 ore în care ai voie să mănânci, eu mănânc doar o dată  pentru că îmi este foarte bine așa și nu îmi este foame, nu stau să mă gândesc la mâncare, am foarte multă treabă și alerg de colo-colo. În schimb nu mă pot abține niciodată de la înghețată și de aceea nici nu am în casă așa ceva.', a mărturisit Victor Slav pentru Click.ro.

Cum își răsfață Victor Slav fiica de 7 ani

Victor Slav are o fiică cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost căsătoriti doar un an, iar rodul iubirii lor este Sofia. Fostul prezentator tv își răsfață fiica ori de câte ori are ocazia și nu neagă acest lucru. Sofia seamănă leit cu tatăl său și are doi părinți minunați, care păstrează o legătură decentă de dragul ei.

Este fata lui tata și nu prea pot să mă abțin, îi cam fac toate poftele, se întâmplă cam ce vrea ea. Încercăm să îi facem toate plăcerile. Cred că e normal și cred că toți părinții le fac poftele copiilor. Sunt un norocos pentru că îi place foarte mult școala și este foarte sociabilă, o mai și duc, o mai și iau de la școală', a mărturisit  Victor Slav pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton