Ce diferență de vârstă este între CRBL și iubita lui, Olga Guțanu: „Nu zic NU căsătoriei, nu zic că nu se poate întâmpla”

 Tudorache Simona
.

CRBL nu crede că diferența de vârstă dintre el și actuala iubită ar trebui judecată. Artistul are o nouă relație după divorț și e fericit. Olga Guțanu are 23 de ani, e din Republica Moldova și profesează ca fotomodel. CRBL a rămas în relații bune cu fosta sa soție, Elena, după separare și se sfătuiesc în privința fiicei lor, Alessia, care acum locuiește doar cu mama ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

CRBL și Elena au anunțat divorțul în aprilie, după 16 ani de căsnicie. O lună mai târziu, artistul avea să fie surprins în compania unei alte domnișoare, pe nume Olga, mai tânără decât el cu 23 de ani. Tot alături de ea și-a făcut apariția și la Neversea, dar și la alte festivaluri de gen. CRBL nu mai ascunde povestea pe care o trăiește. CRBL a lăsat în urmă mariajul trecut și privește viața cu alți ochi. Artistul se declară dezamăgit că ceilalți vorbesc despre el și relația pe care o are.

crbl 8crbl 8

Ce diferență de vârstă este între CRBL și iubita lui, Olga Guțanu

CRBL merge înainte după divorțul de Elena, femeia care i-a dăruit o fiică, pe Alessia. Artistul are de câteva luni o nouă relație și e mulțumit de alegerea făcută. CRBL se concentrează pe muzică și pe idila pe care o trăiește. Artistul nu a mai vrut să trăiască în minciună și și-a luat viața în propriile mâini.

„Sunt bine, chiar bine. Sunt concentrat pe muzică. Divorțul s-a terminat, e închis subiectul ăla. Suntem în relații umane, prietenești. Merg înainte cu pași mărunți. Ce va fi, va fi. Nu poți să stai pe loc, din punctul meu de vedere. Evident că am și eu o parte din vină. Doar eu știu ce e mai bine pentru mine, ce îmi lipsește, ce nevoi am. Sunt puțin mai atent la treaba asta pentru că timpul trece. Am mers până într-acolo încât am decis să facem asta. Să trăim într-o minciună nu e bine pentru că după apar greșeli. Nu există un punct, există timp în care ne așezăm fiecare în zona de confort și uităm anumite lucruri foarte importante despre partener', a declarat CRBL, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

CRBL e fericit cu actuala iubită

CRBL e într-o perioadă în care se redescoperă. E încântat de cum au evoluat lucrurile în viața lui și nu exclude un mariaj în viitorul apropiat.

„Oamenii tot cataloghează diferența asta de vârstă și am tot citit comentarii. Există o limită cu care lumea este de acord. Diferența de vârstă ar putea fi 5 sau 7 ani. Dacă ai trecut peste nu e bine. Nu înțeleg cine a spus asta. Este amuzant când văd cum alții își trăiesc viața lor prin intermediul vieții mele. Te pun la colț oamenii. Dacă îmi dai motive, evident că sunt gelos. Acum descopăr despre mine niște lucruri. Se pare că sunt și altfel, eu sunt mulțumit de mine și de cel pe care îl descopăr acum. Îmi place viața asta care devine din ce în ce mai simplă. Vreau să am timp să mă bucur în fiecare zi de ce urmează. Nu zic nu căsătoriei, nu zic că nu se poate întâmpla', a precizat CRBL.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton