Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda: ”Eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur, dar...”

.

Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Au împreună și două fetițe absolut superbe, însă cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă este, de fapt, între cei doi soți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De multe ori, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost întrebați cum se înțeleg după ani și ani de căsnicie, dar și dacă diferența de vârstă i-a afectat în vreun fel. De fiecare dată însă, cei doi declară că o duc foarte bine și totul merge la superlativ, iar anii dintre ei nu și-au pus niciodată amprenta asupra relației.

gabriela-cristea-tavi-clonda-4gabriela-cristea-tavi-clonda-4

Citește și: Momentul în care Gabriela Cristea s-a îndrăgostit de Tavi Clonda: „Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic!”

Citește și: Cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu: „Ideea este ca, atunci când rămâi fără copii, că ei pleacă în treburile lor, să nu te trezești lângă un necunoscut” / EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Gheorghiu a împlinit 70 de ani și a avut parte de o surpriză de proporții, de ziua lui: „A venit cu poștașul, la la New York, în noaptea de Revelion”

Citește și: Cât de mult a crescut Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan. Are 6 ani, e pasionată de olărit și vorbește mai multe limbi

Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Ei bine însă, nu Tavi Clonda este mai mare în această relație, ci chiar Gabriela Cristea. Între prezentatoarea TV și soțul ei este o diferență de 5 ani care, din spusele lor, nu se simte, cel puțin pentru ei. În timp ce Gabriela Cristea are 49 de ani, fiind născută pe 26 octombrie 1974, soțul său Tavi Clonda a împlinit 44 de ani, fiind născut pe 15 septembrie 1979. Deși pentru mulți vârsta este un aspect foarte important, se pare că pentru ei este doar un număr.

„El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur. Dacă diferența de vârstă era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce trăiești'spunea, la un moment dat, prezentatoarea TV.

Care este secretul căsniciei lor

Vârsta nu a fost niciodată un impediment în relația lor, însă asta nu înseamnă că de-a lungul anilor nu au traversat diferite momente mai puțin plăcute. Au trecut prin suișuri și coborâșuri, însă au avut mereu grijă să le rezolve împreună, fără a lăsa răutățile și greutățile să-i despartă. Mulți s-au întrebat care este secretul căsniciei lor, astfel că Gabriela Cristea a spus clar de la ce regulă nu se abate niciodată.

Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe. Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău', a spus Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni TV.

Asta nu este tot însă, fiindcă din declarațiile făcute în urmă cu mai mult timp de Tavi Clonda reiese că încă de la începutul relației lor au stabilit o serie de reguli. Pe lângă cea de mai sus, prezentată de Gabriela Cristea, soțul prezentatoarei TV a continuat lista cu mai multe lucruri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Încercăm să nu țipăm, de înjurat, Doamne ferește nu se pune problema. Încercăm să nu ridicăm tonul. Ne-am impus oarecum acest lucru, aș fi vrut să fac niște regului, însă ea nu a fost de acord, aș fi vrut să le și scriem, ea a spus: Nu, hai să le ținem minte. Tinem cont să nu țipăm, să îl ascultăm pe celălat atunci când are o problemă, chiar dacă nu ai răbdare spui: lasă-mă puțin că îmi revin. Nu s-a mai întâmplat de mult, însă în trecut se mai întâmpla.

Mai mergeam unul într-o cameră, celălalt în altă cameră, s-a întâmplat să ne dăm si mesaje din camere diferite sau să ne sunam când unul era la etaj și celălalt la parter. Aceste lucruri se întâmplau înainte să avem copii, când încă ne mai controlam sau mai apăreau diverse chestii. Acum nu s-au mai întâmplat aceste lucruri.

Mie nu-mi plac energiile negative, nu îmi plac relațiile acelea cu năbădai, cum se spune. Nu îmi plac de loc pentru că sunt urcușuri și coborâșuri, bine ele mai apar fără să vrei, mai ales la începutul unei relații. Prefer să mergem așa, constant în sus. Eu sunt cel care cedează primul în ultimul timp. Dacă era Gabriela de față, ar fi recunoscut că eu cedez primul. De câteva ori a cedat și ea, dar de mai multe ori eu.', a declarat Tavi Clonda pentru Spynews.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton