Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau. Sunt împreună de doi ani

 Radulescu Ruxandra
.

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cântăreața Lidia Buble a devenit, în ultima vreme, foarte discretă cu viața ei personală și a refuzat să ofere detalii despre noul ei partener. Ea a fost surprinsă de mai multe ori în brațele lui Horațiu Nicolau, un influent om de afaceri, care este divorțat. Ceea ce a atras atenția la idila dintre Lidia Buble și afacerist este diferența mare de vârstă. Iată mai multe detalii despre ineditul cuplu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau. Lidia Buble, 30 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o femeie seducătoare care a fascinat bărbații de-a lungul carierei. După câteva relații eșuate cu cei mai râvniți burlaci din țară, cum ar fi Răzvan Simion de la Neața’, ….dar și de peste hotare, actorul cubanez Harlys Beccera, artista și-a găsit alinarea în brațele unui domn mai în vârstă decât ea. Lidia Buble a fost surprinsă adeseori alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau, un bărbat divorțat, în vârstă de 61 de ani. Mulți surprinși de diferența de 31 de ani dintre vedetă și actualul partener, dar celor doi pare să nu le pese câtuși de puțin de gura lumii.

lidia-bublelidia-buble

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai de succes artiste de pe scena românească. Ea obișnuia să împărtășească cu fanii de pe social-media, ce se întâmplă în viața ei amoroasă, însă de la o vreme, artista nu a mai pomenit aproape nimic despre acest subiect. Vedeta a fost surprinsă, de un an încoae, în compania omului de afaceri Horațiu Nicolau, cei doi comportându-se precum doi îndrăgostiți.

Horațiu Nicolau este un bărbat matur, în vârstă de 61 de ani, destul de în vârstă, să fie tatăl Lidiei Buble. Deși artista nu a vorbit până la acest moment despre partenerul ei, cei doi s-au afișat adesea în public, luând masa împreună, în localuri de lux, îmbrățișându-se și ținându-se de mână. Horațiu Nicolau și Lidia Buble s-au afișat ca un cuplu la nunta Cătălinei Ponor.

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să-și expună relația cu Horațiu Nicolau: „M-am fript de prea multe ori'. Ce spune despre presupusul inel de logodnă

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Horațiu Nicolau. Afaceristul are o relație oficială cu Lidia Buble de mai bine de un an

Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită’, a spus artista, potrivit Digi FM.

Cine este Horațiu Nicolau, actualul partener al Lidiei Buble

Horațiu Nicolau a fost directorul postului de televiziune Telesport, pe care l-a vândut trustului de presă Realitatea. Nicolau este un bărbat divorțat, are o fiică, și a fost nașul de cununie al lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel. În prezent, Horațiu Nicolau are o aplicație de succes Twelp, care oferă asistență șoferilor atunci când întâmpină probleme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton