Ce diferență de vârstă este între Olivia Păunescu și soțul ei: "Nu am niciodată senzația că e o problemă"

 Oana Pantazi
.

Carismatica prezentatoare a Antenei 1 Olivia Păunescu vorbește rar despre viața personală, însă, când o face, nu ezită să răspundă la întrebări cu sinceritate – știrista a dezvăluit ce diferență de vârstă este, de fapt, între ea și soțul ei, după ce s-a speculat că acesta este cu 20 de ani mai mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că a fost discretă în privința bărbatului din viața ei, nu puțini au fost cei care s-au întrebat, după ce au apărut primele poze cu ei, ce diferență de vârstă este între Olivia Păunescu și soțul ei. În septembrie 2019, știrista Antenei 1 s-a căsătorit civil, iar o lună mai târziu a făcut cununia religioasă, în Dubai. Totul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, fiindu-le alături doar familia și câțiva prieteni.

„Pur şi simplu nu pot sã pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trãit în braţele bãrbatului meu. A fost un moment unic!’, declara Olivia, emoționată, după cununia religioasă. Ulterior, s-a speculat însă că între știristă și soțul ei sunt 20 de ani diferență, dar evident nu acesta a fost motivul pentru care ea a păstrat discreția în social media…

301861312_5174066552721365_6887786019924595103_n-copy301861312_5174066552721365_6887786019924595103_n-copy

Ce diferență de vârstă este între Olivia Păunescu și soțul ei

După ce s-a căsătorit civil în cea mai mare discreție, Olivia Păunescu a ales să facă cununia religioasă în Dubai. Faptul că totul s-a petrecut în cea mai mare discreție a suscitat multă curiozitate, dar și multe întrebări, una dintre ele referitoare la vârsta soțului ei, Ștefan, care, se spunea, ar fi mai mare cu 20 de ani decât Olivia. Știrista însă a făcut lumină în această problemă – diferența dintre ea și partenerul ei de viață nu este nici pe departe atât de mare.

„Nu este o diferență atât de mare, plus că nu se simte această diferență. 14 ani este diferența de vârstă dintre noi doi, este o diferență, din punctul meu de vedere, firească. Mă simt foarte confortabil și nu am niciodată senzația că e o problemă, nu, în niciun caz, e firesc”, a spus Olivia pentru Playtech.ro.

Olivia Păunescu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Deși nu este genul care să facă oricui confidențe, Olivia Păunescu a răspuns totuși atunci când a fost întrebată dacă s-a îndrăgostit de Ștefan, soțul ei, din prima clipă.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, am fost prieteni. Astea sunt lucruri foarte intime, despre care nu vorbesc, dar mă rugam pentru un bărbat ca el. Și când l-am văzut, când l-am descoperit de fapt, mi-am dat seama că el este. Cum să nu-l văd?”, a spus știrista pentru sursa citată.

Cât despre secretul relației lor, Olivia spune că cea mai importantă este compatibilitatea între parteneri.

„Când doi oameni se potrivesc și merg înainte pe același drum, cred că ăsta este ingredientul esențial: că există comunicare, că există înțelegere, că există respect, că există iubire. Sunt foarte multe lucruri care contribuie la o relație frumoasă. Cred că, dacă partenerii nu se potrivesc, nu are rost să încerci”, a mai Olivia Păunescu spus pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton