Ce diferență de vârstă este între Theo Rose și Anghel Damian: ”Mi-am dat seama că nu este un capăt de lume. Mulți oameni se confruntă cu asta...”

.

Ce diferență de vârstă este între Theo Rose și Anghel Damian. Toată lumea știe faptul că de mai bine de doi ani de zile, Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel absolut minunat, micuțul Sasha. Cu toate acestea însă, puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă există între cei doi îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian au încercat încă de la început să fie discreți cu povestea de dragoste pe care o trăiesc, astfel că o perioadă de timp au ascuns inclusiv faptul că formează un cuplu. Adevărul a ieșit la iveală, inclusiv când a venit vorba despre sarcina artistei, dar cu toate aceste au continuat să evite declarațiile despre viața lor privată.

anghel-damian-theo-rose-1-1anghel-damian-theo-rose-1-1

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Theo Rose lui Anghel Damian: „O să pară că sunt nebună, a fost prima dată când… El e mult mai inteligent ca mine”

Citește și: Ce spune Theo Rose despre valul de hate cu care s-a confruntat când s-a aflat că are o relație cu Anghel Damian: 'Viața mea era un haos. Existau niște insinuări…'

Citește și: Alexandra, iubita lui Cornel Dinicu, prima reacție după incendiul de la Ferma Dacilor: „Este absurd tot ce se vehiculează. Suntem părinți îndurerați și…' / Unde se afla în noaptea tragediei

Citește și: Cine este Alexandra Ciomag de la Survivor All Stars. E model și a defilat la Paris

Ce diferență de vârstă este între Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose este însă o persoană publică și o artistă extrem de iubită, așa că nu a putut sta prea mult timp departe de marea ei comunitate de fani. Prin urmare, a făcut mai multe declarații despre viața ei privată și amoroasă, dar abia recent, în podcastul Anamariei Prodan, a spus că între ea și Anghel Damian este o diferență de vârstă de 6 ani. Mai concret, ea are 26 de ani, în timp ce regizorul serialului Clanul a împlinit pe 9 august frumoasa vârstă de 32 de ani.

'6-7 ani sunt între noi, da. 6 adică.', a spus Theo Rose în podcastul Anamariei Prodan.

Theo Rose: „A fost un sentiment straniu la început pentru că atunci…„

Theo Rose nu doar că dă detalii din viața ei personală, ci ori de câte ori are ocazia nu ezită să îi amintească iubitului ei cât de mult înseamnă pentru ea. I-a făcut deseori declarații de dragoste, însă totodată a vorbit foarte frumos despre el inclusiv în cadrul unui podcast, în văzul tuturor, explicând că el este iubirea vieții ei, deși nu se aștepta la un astfel de moment.

„Eu așa zic, că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine, doar că nu vreau să zic asta. După, o să pară că sunt nebună neapărat! A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferint prin felul lui de a fi.

Am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă… un bărbat care domină fără să mă domine. A fost ceva de parcă l-am așteptat!

La început mă uitam la el și părea că îl cunosc de mult timp. A fost un sentiment straniu la început, pentru că atunci încerci să negi că se întâmplă asta, pentru că apare frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred‘, a spus artista în cadrul podcastului „TeAscult’ cu Ilinca Vandici.

Theo Rose a vorbit despre stările de anxietate cu care s-a confruntat

Ei bine, Theo Rose nu vorbește doar despre lucrurile frumoase din viața ei, ci în urmă cu mai mult timp a dezvăluit și episoadele de anxietate cu care s-a confruntat. Cu aceste declarații a atins pe multă lume, astfel că nu s-a sfiit să povestească pe larg acest subiect și să explice clar cum s-au schimbat lucrurile de când a devenit mamă.

„Eu când am vorbit despre anxietate, am spart o bubă care era neapărat necesar de spart. Foarte mulți oameni, nu doar tineri, mi-au scris. Le-am oferit numărul de telefon al terapeutei mele. Nu știu dacă a făcut față, dar cred că am atins un subiect foarte delicat.

Asta e o problemă cu care ne confruntăm foarte des în secolul ăsta și nu e nimic ce nu se poate rezolva. Mi-am dat seama că nu sunt singură și că foarte mulți oameni se confruntă cu asta. Mi-am dat seama că nu e un capăt de lume, ne revenim! Acum sunt mult mai bine, am și viața pe care mi-am dorit să o am. E copilul meu acasă, când mă uit la el clar nu mai am cum să am vreun moment de anxietate. Mai sunt momente care mă trigger-uiesc (n. red.: situații care mai pot declanșa anxietăți), dar le gestionez cu totul altfel acum', a spus Theo Rose în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton