Ce diferență de vârstă există între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu: „Nu l-am întrebat câți ani are când l-am văzut prima oară. Se simte diferența între generații"

 Tudorache Simona
.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au pus niciodat preț pe diferența de 17 ani dintre ei. Se iubesc, se înțeleg și asta e tot ce contează. Cătălin Scărlătescu are 51 de ani, iar Doina Teodoru 34 de ani, dar povestea lor nu a dat niciodată semne de monotonie. Ba din contră, încă au multe să își spună, iar legătura lor e fost întotdeauna condimentată cu mult umor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă mulți nu le-au dat prea multe șanse la debutul relație, focul dintre ei nu s-a stins niciodată, iar după încercările prin care au trecut a început să se intensifice mult mai tare. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se privesc cu aceeași dragoste și se susțin în momentele complicate, cum a fost și episodul cu Chefi la cuțite.

doina-teodoru-97doina-teodoru-97

Doina Teodoru, despre diferența de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu, iubitul ei 

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu s-au simțit niciodată apăsați de diferența de 17 ani dintre ei. „Da, e o nebunie cu diferența de vârstă, pentru toată lumea contează, mai puțin pentru noi. Nu l-am întrebat câți ani are când l-am văzut prima oară și l-am plăcut. Se simte o diferență între generații, și-n gândire, și-n alte aspecte, avem de multe ori discuții din astea principiale. Din anumite puncte de vedere, el e mult mai conservator, cum și eu sunt la fel, din alte puncte de vedere. Dar da, se simte diferența între generații, însă e fun, căci nu ne plictisim niciodată, avem multe de vorbit despre asta', spune Doina Teodoru, conform OK Magazine!.

Citește și: Romanița Iovan, totul despre noaptea în care Adrian Iovan l-a împușcat pe Bogdan Iancu, hoțul care a intrat peste ei în casă: „A alergat, a intrat în bucătărie, s-a aruncat pe geam de la etajul 1. Adrian s-a dus să vadă, a luat pușca. Nu a tras…”

Citește și: Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte și de ce a luat această decizie: „Mai trag puțin de mine'

Citește și: Diana Matei s-a îndrăgostit de Marian Cleante când acesta era căsătorit: „Am fugit cu el din țară. La Gara de Nord ne-am urcat în tren și am plecat'

Citește și: Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli. Cine sunt noile personaje: „Am multă energie și idei. Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni'

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se iubesc de trei ani

Actrița și cunoscutul chef sunt împreună de trei ani și trăiesc la intensitate maximă fiecare zi. Atunci când nu au un alt angajament merg împreună în vacanțe sau se întâlnescu cu prietenii la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Chiar și participarea la Asia Express au dat un alt parfum relației lor, iar asta pentru că acolo s-au descoperit cu adevărat.

„Nicio zi din relația noastră nu seamănă cu alta. Suntem haos amândoi. (râde) Încă ne calibrăm. Timp împreună petrecem și nu prea, pentru că eu sunt mereu plecată, ba în turnee, ba cu spectacole, el la fel, ba are festivaluri, filmări. Când prindem timp împreună de obicei fugim pe undeva sau stăm pur și simplu în casă. Sau la Cătălin la restaurant, unde se mai adună prietenii. Cea mai lungă perioadă în care efectiv am stat mereu împreună a fost la America Express. Și a fost și pe la începutul relației, ne-am aruncat în gol. De-abia acum mă simt cu adevărat pregătită să merg cu el în America Express”, mai spune Doina Teodoru.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton