Ce discurs a ținut Eva Măruță, la 8 ani, la avanpremiera filmului „Tati part-time”: "Este o parte din inima mea..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce discurs a ținut Eva Măruță, fiica lui Cătălin Măruță, la avanpremiera filmului „Tati part-time'. Cătălin Măruța și soția sa, Andra, au toate motivele să fie mândri, deoarece fiica lor, Eva, a debutat ca actriță principală în comedia „Tati part-time'. La avanpremiera filmului, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a ținut un discurs de față cu părinții ei și restul invitaților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Ctăălin Măruță și a Andrei, Eva, și-a făcut debutul într-un film de lungmetraj, la vârsta de numai opt ani. Fiica prezentatorului PRO TV și a îndrăgitei cântărețe jocă în filmul„Tati part-time', o comedie românească pentru părinți și copii. La avanpremiera filmului „Tati part-time' Eva Măruță a fost în centrul atenției. În film joacă, de asemenea, și fratele ei mai mare, David. Eva Măruță a ținut să spună câteva cuvinte în fața publicului. Iată ce a declarat fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei la debutul ei în actorie!

eva-maruta-film-tati-part-time-1eva-maruta-film-tati-part-time-1

Ce discurs a ținut Eva Măruță, fiica lui Cătălin Măruță, la avanpremiera filmului „Tati part-time'

Pentru Eva Măruță, seara de 28 decembrie a fost una deosebit de specială, căci a pășit pe covorul roșu la avanpremiera filmului „Tati part-time”, producție în care joacă un rol principal. Personajul interpretat de Eva Măruță reprezintă debutul în actorie al micuței în vârstă de numai opt ani. Eva Măruță și-a făcut apariția însoțită de fratele mai mare, dar și de cei doi părinți, Andra și Cătălin Măruță. Fetița a arătat extrem de cochetă, într-un costum alb, cu fustă. După proiecția filmului, Eva Măruță a vrut neapărat să țină un discurs în fața a peste 100 de persoane.

„Pentru mine, filmul acesta este o parte din inima mea și a fost o experiență de neuitat', a spus Eva Măruță, care a fost susținută de lângă scenă de Andra.

Cum a ajuns Eva Măruță să joace în primul ei film, la vârsta de opt ani

Matei Dima, co-scenaristul filmului „Tati part-time” a spus de ce a ales-o pe Eva Măruță în rolul principal. Filmul urmărește relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un avocat tânăr și ambițios, și fina lui, Maya, personaj interpretat de Eva Măruță.

„Filmul urmăreşte povestea lui Iustin (Alex Bogdan), un avocat inteligent, dar delăsător, care trebuie să rezolve un caz foarte important la muncă, altfel este dat afară de şeful lui (George Ivaşcu). În săptămâna în care este mai ocupat se trezește la uşă cu fina lui, Maya (Eva Măruţă), o fetiţă drăgălaşă şi mult prea matură pentru vârsta ei. Visul Mayei de a ajunge cântăreaţă şi cel al lui Iustin de a nu fi dat afară sunt premisele care îi aruncă pe protagoniştii noștri într-o călătorie plină de comedie, la finalul căreia învaţă unul de la celălalt atât lucruri despre ei, cât şi despre celălalt. Este un film curat, dar făcut special pentru părinţi'.a spus acesta potrivit Paginademedia.ro.

FOTO: Instagram Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton