Ce emisiune va prezenta Laura Cosoi la Antena Stars. Când începe show-ul

 Radulescu Ruxandra
.

Laura Cosoi prezintă o nouă emisiune pe Antena Stars. Deși este însărcinată, Laura Cosoi revine în forță pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare a emisiunii „Vacanță de vedetă”, ce va fi difuzată pe Antena Stars. Actrița, care și-a pierdut mama la sfârșitul anului trecut, a găsit puterea de a merge mai departe, mai ales că urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi (42 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. De-a lungul timpului și-a construit o carieră frumoasă în teatru și televiziune, dar a dedicat timp familiei sale, devenind mama e trei fetițe minunate. Acum, se pregătește să-și facă revenirea pe micile ecrane, în calitate de gazdă TV, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, ce va va avea premieră pe Antena Stars, pe data de 24 februarie, de la ora 15:00, și va putea și revăzută duminică, în reluare, de la ora 12:00. Iată mai multe detalii.

snapinsta.app_427301550_1325059098179296_1148774410762146392_n_1179snapinsta.app_427301550_1325059098179296_1148774410762146392_n_1179

Laura Cosoi prezintă o nouă emisiune pe Antena Stars

După ce durerea de a-și pierde mama la sfârșitul lui 2023 a fost alinată de vestea că este însărcinată cu al patrulea copil, Laura Cosoi își face revenirea la TV, în rolul de gazda emisiunii „Vacanță de vedetă”. Îndrăgita actriță va prezenta o emisiune pentru întreaga familie, ce va putea fi urmărită începând cu sâmbătă, 24 februarie, ora 15:00, doar pe Antena Stars.

Laura Cosoi a filmat deja prima ediție a emisiunii, iar din postările vedetei se pare că prima invitată a fost Ileana Badiu.

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi cu cele trei fetițe, însărcinată în patru luni: ‘Nu pot să mă plâng. Sunt zile când nu filmez neapărat și…’ / A aflat sexul celui de-al patrulea copil

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în cinci luni. La 42 de ani, actrița va fi mamă pentru a patra oară

Citește și: Cât de mult au afectat-o pe Teo Trandafir cele două divorțuri: „A fost cumplit, am înțeles atunci că trebuie să cer ajutor’. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă acum și de ce merge la psiholog / EXCLSUIV

Citește și: Ce educație le oferă Cătălin Moroșanu copiilor lui și ce planuri are cu fiul său cel mic: „S-a născut prematur, a stat în spital până s-a întremat. Îl voi învăța…’. Campionul K1 își mai dorește copii / EXCLUSIV

Ce personaj joacă Laura Cosoi în comedia „Bravo, tată!”, de pe Antena 1

În afară de emisiunea TV, Laura Cosoi poate fi văzută de fani și în comedia 'Bravo, tată!', de la Antena 1, unde joacă rolul Letiției. Laura Cosoi a vorbit, recent, despre personajul pe care îl interpretează în acest proiect inedit.

'Este vorba despre Letiția, o femeie captivantă, orientată spre spiritualitate, spre lumea energiilor, care sunt, acum, foarte la modă. Vorbim, așadar, despre un personaj pe care a trebuit să-l analizez și să-l învăț, treptat.

Vreau să las publicul să descopere acest personaj și abia aștept să văd cum va fi primită Letiția în sufletul iubitorilor serialului și mă bucur că am această șansă minunată de a face parte din această echipă', declarat Laura Cosoi.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton