Ce este Flacăra Ispitei, cel mai de temut semnal dat concurenților de la Insula Iubirii, sezon 7

 Dumitrache Laura
.

Insula Iubirii sezonul 7 va avea premiera pe 22 iunie, pe Antena 1. Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la ora 20.30 și vine cu o premieră. Concurentii vor primit cel mai de temut semnal-Flacăra Ispitei. Iată ce semnificație are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Insula Iubirii, sezonul 7 va avea premiera joi, 22 iunie, pe Antena 1. Radu Vâlcan le aduce telespectatorilor un nou sezon plin de momente senzaționale. De asemenea, fanii emisiunii vor avea parte de o nouă premieră-Flacăra Ispitei. Ce este Flacăra Ispitei, cel mai de temut semnal dat concurenților de la Insula Iubirii, sezon 7.

ispiteispite

Radu Vâlcan le va prezenta concurentilor semnalul de care trebuie să se teamă cel mai mult. Cel mai nou sezon Insula iubirii vine cu o noutate, și anume Flacăra ispitei. Acesta este cel mai de temut semnal pe care îl vor primi concurentii.

Citește și: Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4. Fosta concurentă a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Citește și:Cum arată resortul de lux unde stau concurenții și ispitele de la Insula Iubirii: „Va fi dezmăţ aici'. Filmările au avut loc în Thailanda

Citește și:Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: „A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii și…”

Citește și:Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Artista i-a cunoscut deja

Ce este Flacăra Ispitei, cel mai de temut semnal dat concurenților de la Insula Iubirii, sezon 7

Cel mai nou sezon Insula Iubirii va avea premiera joi seara și va difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20.30, la Antena 1. Sezonul 7 al emisiunii vine cu o premieră-Flacăra Ispitei. Acesta este cel mai de temut semnal ce poate fi primit de pe insula partenerilor. Radu Vâlcan le va prezenta concurentilor semnalul de care trebuie să se teamă cel mai tare.  

Dragilor, aceasta este flacăra ispitei, cea care se va aprinde de fiecare dată când partenerul unuia dintre voi va trece limita pe care aţi stabilit-o.Ce nu veţi ştii însă, până la bonfire, este pentru cine s-a aprins. Aceste momente vă vor aduce zi după zi tot mai aproape de adevăr, un adevăr vegheat îndeaproape de flacără. Fiecare gest cu potenţial exploziv va avea reacţie în timp real, riscând astfel să facă rapid scrum o relaţie!', le va spune Radu concurenţilor.

Sezonul 7 Insula Iubirii va avea premiera joi, 22 iunie

Insula Iubirii sezonul 7 va avea premiera joi seara, de la 20.30 la Antena 1. Telespectatorii vor putea urmări și ultimele promisiuni și scenarii pe care concurentii și le fac înainte de a se despărți. Odată ajunși pe insulă, concurentii vor fi nevoiti să joace după regulilele emisiunii și să facă față provocărilor.

„Ne-am întors în Thailanda cu ispite irezistibile și cupluri puternice pentru cel mai dur test al fidelității. Și mai intens, și mai dramatic, dar la fel de real. Mereu am spus că situațiile, realitățile lor sunt diferite. La fel și acum. „, a declarat Radu Valcan pentru TVmania.

Concurenții de la Insula Iubirii au vizitat resortul în care partenerii lor vor locui cu ispitele

Concurentii de la Insula iubirii au vizitat resortul în care partenerii lor vor locui alături de ispite. Cele cinci cupluri au venit la Insula Iubirii pentru a-și supune relație celui mai dur test. „Va fi dezmăţ aici! Ispitele mi s-au părut nişte feline care aşteptau să devoreze prada!', a declarat Bianca, partenera lui Răzvan.

Camerele de filmat sunt pregătite să observe tot şi să arate tot. Vor urmări fiecare mişcare, vor surprinde din zeci de unghiuri realitatea din vile, în cele mai mici şi picante detalii, iar ce se întâmplă pe Insulă nu va rămâne pe insulă! Garantat!', vor fi cuvintele lui Radu Vâlcan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton