Ce fac vedetele în vacanţă

 Florentina Liutic
.

Plimbări pe străzile pitoreşti ale cochetelor staţiuni în care au ales să se relaxeze, shopping şi multă distracţie. Iată cum îşi petrec vedetele vacanţa de vară.

 

Kate Moss a ales ca destinaţie de vacanţă Spania, unde petrece câteva zile în compania fiicei sale Lily. Când nu se află pe plajă, top modelul britanic poate fi văzută la shopping. Şi cum Spania este cunoscută pentru temperaturile sale ridicate, Kate încearcă să se răcorească cu ajutorul unui eventai.

 

Fiica Madonnei, Lourdes, a avut o vacanţă de vis la Cannes unde a ajuns alături de mai mulţi prieteni, dar şi de fratele ei, Rocco, şi de Timor Steffens, noul prieten al mamei ei. Cu o companie atât de numeroasă, Lourdes s-a simţit extrem de bine, printre preferinţele sale fiind înotul, dar şi plimbările cu jet-ski-ul.

 

Paris Hilton nu putea alege decât celebra staţiune St. Tropez pentru a-şi petrece vacanţa. Recunoscută pentru cublurile sale în care pun muzică cei mai buni DJ, St. Tropez pare să ii se potrivească de minune moştenitoarei imperiului Hilton. Paris a intrat rapid în atmosferă şi s-a distrat cum nu se putea mai bine punând ea însăşi muzică.

 

Preşedintele american Barack Obama a plecat în vacanţă, alegând ca destinaţie Martha’s Vineyard, o mică insulă din Massachusetts, unde revine din 2009. Preşedintele este însoţit de Michelle şi de cele două fete ale lor, iar partidele de golf sunt nelipsite din programul său zilnic.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

LourdesLourdes

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton