Ce va face Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, cu premiul de 100.000 de euro: "Este activitatea noastră preferată. Primul lucru..."

 Oana Pantazi
.

Ce va face Alexandra Căpitănescu cu premiul de 100.000 de euro de la „Vocea României”. Tânăra studentă la Fizică, în vârstă de doar 20 de ani, a impresionat atât jurații, cât și pubicul și a câștigat vineri-seară marele premiu de la Vocea României, în valoare de 100.000 de euro. Iată spre cine s-au îndreptat primele gânduri ale Alexandrei Căpitănescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce va face Alexandra Căpitănescu cu premiul de 100.000 de euro de la Vocea României. Vineri-seară a fost anunțat câștigătorul celui de-al 11-lea sezon al celebrului concurs de voci. Pe lângă mult râvnitul trofeu, alexandra Căpitănescu a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, după ce a reușit să ajungă în marea finală și să cucerească inimile telespectatorilor. Iată ce va face tânăra studentă la Fizică cu o parte din premiul de 100.000 de euro!

410902290_7758124214203190_5857532562016999103_n-copy410902290_7758124214203190_5857532562016999103_n-copy

Ce va face Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, cu premiul de 100.000 de euro

Anul acesta, trofeul „Vocea României” a fost câștigat de Alexandra Căpitănescu. Telespectatorii au avut de ales, în total, dintre patru concurenți. Este vorba despre Alex MaximAlexandra CăpitănescuMelisa Antonesi și Vlad Musta. Toți patru au fost extrem de buni și au dovedit că merită calificarea în finală și marele premiu. Și de data asta însă a câștigat concurentul lui Tudor Chirilă, de fapt concurenta, pentru că premiul a fost câștigat de talentata Alexandra Căpitănescu, studentă la Fizică, în vârstă de 20 de ani.

Citește și: De ce Oana Radu e supărată pe Marius Moga și nu a mai ținut legătura cu el după Vocea României: „Eu mă așteptam să se întâmple ceva cu cariera mea'

Citește și: Tudor Chirilă, adevărul despre conflictele cu Horia Brenciu și Irina Rimes, de la Vocea României: „Ne mai înțepăm. El este un bun încasator, ea…’. În ce relații a rămas cu foștii câștigători / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose la Vocea României și cu cine a concurat pentru scaunul de jurat: „ProTV nu e televiziunea maică-mii!'

Deși a fost extrem de surprinsă și emoționată că a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, Alexandra Căpitănescu nu a uitat să le mulțumească tuturor celor implicați în evoluția ei și în primul rând lui tudor Chirilă. Chiar dacă nu se gândise că va câștiga, concurenta a mărturisit ce și-ar dori să facă cel puțin cu o parte din premiul câștigat.

„Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată', a declarat Alexandra Căpitănescu pentru Unica.

Alexandra Căpitănescu este din Galați și este studentă la Fizică

Alexandra Căpitănescu are 20 de ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Tânăra își dorește să devină fizician medical, dar este pasionată de muzică. Astfel, Alexandra Căpitănescu a decis să participe la Vocea României 2023, impresionându-i pe antrenori. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei.

Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto. Cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au Talent. La preselecții, tânăra i-a uimit pe jurați cu vocea ei, iar Smiley și-a exprimat dorința ca Alexandra Căpitănescu să facă parte din echipa lui.

Tu cred că ești un artist înnăscut! Mi-aş dori să am şansa să lucrez cu tine, să te am în echipa mea’, a declarat Smiley. Ulterior, Alexandra Căpitănescu a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă. Știi ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mișcare e studiată.. Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns și cum ai cântat. Felicitări!’, i-a spus solistul de la Vama.

În cele din urmă, Alexandra Căpitănescu l-a ales pe Tudor Chirilă drept antrenor, iar decizia s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece artistul i-a ales cele mai potrivite piese și astfel tânăra a câștigat Vocea României.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton