Ce face Bianca Drăgușanu când Alex Bodi nu este în țară. Vedeta a ieșit în oraș cu iubitul unei cântărețe de la noi

 Stamen Diana
.

Noul iubit al Biancăi Drăgușanu este foarte ocupat, acesta având o afacere care implică să călătorească foarte mult, iar asta înseamnă că Alex Bodi nu este mereu alături de iubita lui. Cât timp bărbatul este plecat, vedeta își vede de treburile pe care le are în București.

Se pare că între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi lucrurile merg foarte bine, iar relația lor chiar pare să funcționeze așa cum trebuie. Cât timp iubitul vedetei nu se află în România, aceasta se ocupă de job-urile pe care le are și încearcă să rezolve totul așa cum trebuie.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la masă alături de iubitul Denisei Tănase de la Bambi, Mircea Brânzei, potrivit spynews.ro. Cei doi au ieșit în oraș să ia masa, însă cu siguranță nu se pune problema de a fi mai mult decât o prietenie între ei. Bianca Drăgușanu este imaginea afacerii pe care bărbatul o deține și aceștia colaborează de foarte mult timp.

Citește și: Bianca Drăguşanu şi drama copilăriei. Nu avea casă şi locuia într-o singură cameră, în incinta stadionului de fotbal

Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Chiar dacă are o altă relație, Bianca Drăgușanu păstrează legătura cu Victor Slav. Pe cei doi îi leagă fetița lor, Sofia Natalia, care este plină de energie, iar atitudinea nu-i lipsește. „În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură. În rest, eu sunt foarte bine, sunt o persoană activă, nu mă plictisesc, aşa că nu am timp să stau să despic firul în patru’, a povestit vedeta pentru Click.

Citește și: Ce pensie alimentară îi dă Victor Slav fetiţei pe care o are cu Bianca Drăguşanu. Sofia e foarte apropiată de tatăl ei

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton