Ce face Connect-R ca să-și recapete energia, după perioadele solicitante: „Practic meditația de șase ani de zile încoace". Ce planuri are artistul pentru fetița lui, Maya

 Tudorache Simona
.

Connect-R nu doarme nici în această vară, pentru că proiectele sunt tot mai multe și mai fructoase. Artistul recunoaște că momente pe care le petrece cu Maya îl încarcă de energie, dar de un real ajutor îi sunt și orele de meditație, pe care o practică de șase ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Chiar dacă are o perioadă încărcată, Connect-R are îl plan și câteva zile de vacanță. Solistul vrea să își ducă fetița undeva la mare, dar nu a stabilit nimic concret. Connect-R are și pentru fanii lui o surpriză, o piesă nouă cu care speră să cucerească piața, o colaborare pe care solistul o bifează alături de Raluka și Johny Romano.

connect-r-34connect-r-34

Connect-R apelează la meditație ca să își recapete energia

Connect-R încearcă să îmbie viața de familie cu proiectele tot mai numeroase pe care le are. Artistul are tot mai multe concerte, iar asta nu poate decât să îl bucure. Pe de altă parte, Connect-R visează la câteva zile de relaxare.

„E o perioadă foarte aglomerată, nu găsim decât câteva zile, 4-5, să mergem undeva la apă, la mare, nu știu exact unde,  nu am stabilit. Muncesc oricum foarte mult și asta îmi ocupă majoritatea timpului. Mă încarc și îmi iau energie atunci când stau cu Maya și cel mai des în meditație, pentru că practic meditația de șase ani de zile încoace',  a spus Connect-R pentru Ciao.ro.

Citește și: Cum arăta Radu Vâlcan pe vremea când juca în telenovele. Prezentatorul de la Insula iubirii a apărut în ipostaze fierbinți cu Mădălina Drăghici, în serialul Iubire și onoare

Citește și: Cătălin Dobrescu sare la atac, după ce Oana Radu i-a deschis 4 procese: „Nu pot să fiu chiar atât de fraier, să tac din gură. Există persoane care o cred și care cred despre mine că sunt un nenorocit”

Citește și: Radu Bucălae și soția lui au răbufnit după declarațiile Liviei privind motivele divorțului de Cătălin Bordea: 'Prietenia noastră a început să se dilueze cu 2 ani înainte. Când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă…”

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că George Restivan a insistat să facă cununia religioasă și că ea nu ar fi vrut: „Hai să facem logodnă, avem o vârstă, pe tine te cunoaște lumea' / Nașilor le-au spus, încă de atunci, că ar putea ajunge la despărțire

Cu ce piesă se pregătește Connect-R să dea lovitura

Connect- R se pregătește să dea lovitura cu o nouă piesă, pe care urmează să o lanseze alături de prietenii săi buni, Raluka și Johny Romano, și care se anunță de pe acum un succes.

„Muzica, în general, nu trebuie doar să vindece sau să îți pună întrebări, să te facă să faci o introspecție, să îți dea răspunsuri… uneori trebuie să și binedispună. „Pe Repeat' e o piesă de dans, de voie bună,  de energie pozitivă și cum putea să fie făcută decât cu oamenii din casă, adică cu Raluka și cu Johny Romano. E o piesă cu influențe afro amapiano și cred eu că extraordinară pentru vară. Abia aștept să o lansez, să o aud în cluburi și să văd cum vibrează lumea pe piesă', a mai povestit Connect-R.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton