Ce face și cum arată acum actrița Adina Popescu, care a jucat alături de Amza Pellea în "Nea Mărin, miliardar"

 Radulescu Ruxandra
.

Filmul „Nea Mărin miliardar” este una dintre cele mai îndrăgite producții cinematografice, românești, cu o distribuție de excepție, printre care îi regăsim pe regretații Amza Pellea, Stela Popescu, sau Jean Constantin și mulți alții. Acțiunea filmului pornește de la personajul cameristei care încurcă valizele de bani și…praz. Iată ce face azi, frumoasa actriță Adina Popescu, interpreta cameristei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce face și cum arată acum, actrița Adina Popescu, care a jucat alături de Amza Pellea în „Nea Mărin, miliardar” (1979). Filmul „Nea Mărin miliardar” este unul dintre cele mai bune filme de comedie din cinematografia română. Regizorul Sergiu Nicolaescu a apelat la actori de excepție pentru a crea una dintre cele mai reușite comedii ale vremii. Artiști mari ai scenei și fimului, precum Amza Pellea, Stela Popescu, Ștefan Bănică, Jean Constantin și mulți alți au dat viață savuroaselor personaje din filmul „Nea Mărin miliardar”. Acțiunea pornește de la personajul cameristei, interpretat de actrița Adina Popescu, care încurcă valiza cu bani și cea cu praz. Iată cum arată și ce mai face în prezent actrița Adina Popescu, din „Nea Mărin Miliardar”.

70084678_412108266105016_8023023768198709248_n70084678_412108266105016_8023023768198709248_n

Ce face și cum arată acum actrița Adina Popescu, care a jucat alături de Amza Pellea în „Nea Mărin, miliardar”

Actrița Adina Popescu își amintește cu drag de perioada în care a filmat „Nea Marin miliardar” și recunoaște că nu s-ar fi așteptat să aibă atât de mult succes cu acest rol. Artista a fost ulterior distribuită în roluri mai mari, însă publicul o asociază mereu emblematicul rol din producția lui Sergiu Nicolaescu.

Citește și: Cristina Cioran s-a certat cu Oana Roman din cauza lui Marius Elisei. Ce acuzații grave îi aduce: „A făcut un gest obraznic la adresa mea

Citește și: Loredana Chivu, scandal de proporții cu Poliție, jandarmi și sechestru pe bunuri. Ce s-a întâmplat în casa blondei

Camerista nu avea un nume şi nici nu m-am gândit deloc la lucrul acesta. Era un personaj, n-am crezut că o să prindă la public. După o carieră de zeci de filme şi de piese de teatru, deşi am avut roluri mult mai mari, mai substanţiale, lumea mă recunoaşte doar din 'Nea Mărin Miliardar'. Nu sunt supărată din cauza asta, dimpotrivă.

Eram tânără şi frumuşică, pe atunci. Anul ‘78 mi-a adus multe bucurii, împlinisem 30 de ani, primisem acest rol şi mă căsătorisem cu compozitorul Adrian Enescu. La 30 de ani, o femeie e în deplinătatea forţelor ei, a seducţiei, m-am simţit bine. Eu am filmat la apartamentul prezidenţial din Hotelul Intercontinental.', a spus Adina Popescu pentru click.ro.

Adina Popescu, despre filmările la „Nea Mărin miliardar”: „Nicolaescu nu repeta, venea la filmare și…”

Adina Popescu a fost impresionată de profesionalismul lui Sergiu Nicolaescu și al lui Amza Pellea, precum și de generozitatea creativă a lui Jean Constantin.

'Sergiu Nicolaescu, regizorul peliculei, ţinea mult la capetele de afiş, aşa că şi aici, în roluri mărunte, au jucat actori mari. Din prima m-a distribuit, ştia foarte bine actorii. Era extraordinar de organizat, de profesionist, venea pregătit cu ce avea de filmat. Avea mereu un operator.

Mi s-a părut incredibil să am scene cu Sergiu Nicolaescu. Nicolaescu nu repeta, venea la filmare şi el îşi spunea ce să faci. Amza Pellea era un om foarte serios şi foarte bine pregătit. Jean Constantin era un foarte bun actor, generos, simpatic şi foarte glumeţ.' a spus actrița, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton