Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții: „Așa obișnuim...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții. Lorelai Moșneguțu a uimit o țară întreagă la România au talent!, când a demonstrat că poate cânta perfect la pian, utilizând picioarele, deoarece nu are mânuțe. Lorelai a fost desemnată marea câștigătoarea a premiului de 120.000 de Eur. Ajutorul de nădejde al lui Lorelai Moșneguțu, mama Vio, a relatat că fiica ei are activități deosebite care o ajută să-și găsească forța interioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții. Lorelai Moșneguțu a surprins publicul și jurații de la „Românii au talent”, în 2017, când a interpretat perfect o partitură la pian folosindu-se doar de picioare, din cauză că fetița s-a născut fără mânuțe. Lorelai a câștigat premiul cel mare și cu cei 120.000 de euro și-a achiziționat un mic apartament în Capitală, unde locuiește cu „mama Vio”, părintele ei adoptiv. Lorelai Moșneguțu este în prezent studentă la Facultatea de Comunicare din cadrul SNSPA, însă în timpul liber cântă în corul bisericii și se roagă la un altar cu icoane, fiind o tânără foarte credincioasă.

lorelai-mosnegutulorelai-mosnegutu

Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții

Mama Vio a mărturisit că de Paște, a mers împreună cu Lorelai Moșneguțu la biserică, la Înviere, pentru a lua lumină, tânără fiind o persoană cu credință în Dumnezeu. Lorelai cântă în corul bisericii, iar acasă are un altar cu icoane, unde se roagă.

„Sunt tare mândră și bucuroasă de Lorelai când o văd cât de cuminte este și cum vrea ea să evolueze de la o zi la alta! De Paște am petrecut foarte frumos împreună cu ea…noi două! Am fost în provincie, la Târgoviște. Am vopsit împreună ouăle, le-am făcut în diferite culori: roșii, galbene, albastre, de toate felurile pentru că așa ne place nouă. Lorelai m-a ajutat în casă în tot ce înseamnă curățenie, gătit, treabă, de toate, cât a putut și ea, dar pentru mine a fost suficient cât a făcut. Este foarte harnică!

La Înviere am fost amândouă, normal, am luat lumină, după care am venit acasă. Am fost câteva seri împreună și la denii, la slujbă, noi așa obișnuim în fiecare an. Lorelai este foarte credincioasă, s-a și împărtășit anul acesta. Crede în puterea lui Dumnezeu pentru că fără Dumnezeu nu se poate face nimic în viață.

Citește și: Cum se descurcă la facultate Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au Talent: „A luat primul examen cu nota 9”

Citește și: Cum arată astăzi Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au Talent. A împlinit 20 de ani și este studentă

Citește și: 'M-au prostit medicii din România. Merg la Paris și sper să…'. Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău după ce a ajuns la spital

Noi avem în casă, atât în București, cât și aici, la Târgoviște, o zonă plină de icoane, un mic altar, dedicat lui Dumnezeu. Noua așa ne place să zicem unde ne rugăm…că avem un altar! Lorelai cântă și în corul Bisericii. Ea de la Dumnezeu, de Sus, are puterea și forța pe care o are în viață', a spus pentru Click! „mama Vio'.

Mama Vio o însoțește pe Lorelai, la facultate

Întrucât este o tânără invalidă, Lorelai are nevoie de însoțitor, cât timp este la cursuri, așa că mama Vio este umbra fiicei sale, oricând are nevoie. Femeia are grijă de ea în permanență și face totul pentru ca fiica ei să aibă șansa de a reuși și de a-și duce visele mai departe . Vio a mărturisit că se bucură alături de Lorelai de fiecare realizare, întrucât simte că au reșit împreună.

Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta.

Lorelai uneori mai trebuie schimbată și are nevoie de mine permanent. Eu i-am zis din prima clipă de când am întâlnit-o că ea este sufletul meu pereche. Orice realizare a dânsei o simt ca pe o realizare a mea. Sunt o mamă foarte fericită’, a mai a adăugat femeia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton