Ce face Naomi Hedman în Anglia, după ce s-a despărțit de Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună...„ / S-a mutat definitiv din România

 Calin Maria Bianca
.

Ce face Naomi Hedman în Anglia, după ce s-a despărțit de Florin Ristei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani de zile. A și cerut-o în căsătorie și aveau multe planuri de viitor, însă ea a ales să plece în Anglia, unde a pus pe primul loc cariera. Iată cu ce se ocupă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După mai multe săptămâni în care s-a tot vorbit despre relația lor și speculațiile privind despărțirea dintre ei, Florin Ristei a confirmat că nu mai formează un cuplu. Ba mai mult, a explicat că ea a plecat la ea „acasă„, astfel că postările ei din Anglia demonstrează faptul că și-a pus cariera pe primul loc. Totuși, artistul a precizat că încă mai vorbesc, chiar dacă amândoi sunt conștienți că o relație la distanță nu funcționează.

cine-este-naomi-hedman.-cu-ce-se-ocupa-iubita-lui-florin-ristei-1-2cine-este-naomi-hedman.-cu-ce-se-ocupa-iubita-lui-florin-ristei-1-2

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea: „Niciun suflet din această lume nu poate…'. Fotomodelul s-a mutat înapoi în Marea Britanie

Citește și: Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii'

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Tensiuni între Anamaria şi Tudor la finalul probei de cuplu

Citește și: Părinții tinerilor morți la 2 Mai cer ca Vlad Pascu să fie acuzat de omor: „Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat”

Ce face Naomi Hedman în Anglia, după ce s-a despărțit de Florin Ristei

Naomi Hedman a avut o mulțime de proiecte și în România, însă a decis că este mai bine să se întoarcă acasă, deși fanii așteptau nunta după cererea în căsătorie venită din partea lui Florin Ristei. Fotomodelul însă a decis că cel mai bine își continuă cariera în Anglia, unde recent a participat la London Fashion Week. Din fotografii ne dăm seama că s-a simțit foarte bine alături de prietenii săi, dar și că nu pare a fi deloc afectat de despărțire, mai ales fiindcă zâmbetul nu-i lipsește de pe față.

Florin Ristei, despre cariera fostei sale iubite: „Câștigă în 2 zile cât câștig eu într-o lună'

Pe când formau o relație și aveau multe planuri de viitor, Florin Ristei nu se ferea să vorbească despre cariera iubitei sale. Mai concret, în 2021, Naomi Hedman a primit un permis de ședere în România pentru 5 ani, însă cu toate acestea continua să își practice meseria de fotomodel. Chiar dacă nu era la fel de implicată cum este acum, câștiga sume frumoase de bani, după cum declara chiar Florin Ristei.

Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e', spunea Florin Ristei pe atunci.

Florin Ristei: „Când se încheie împotriva voinței amândurora e nasol'

Florin Ristei a făcut o serie de declarații privind despărțirea de Naomi Hedman, cea alături de care se vedea pentru tot restul vieții. A spus clar că motivele despărțirii nu sunt unele clasice, precizând că relația lor s-a încheiat „împotriva voinței amândurora din motive independente„.

S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea', a spus Florin Ristei.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton