Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui  What's Up. Simina Costea locuiește în Londra: "Nu mă gândesc să revin"

 Dumitrache Laura
.

Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui  What’s Up. Timp de nouă ani, What’s Up și Simina Costea au trăit o poveste frumoasă de iubire. Trei ani au fost căsătoriți, dar neîntelegerile dintre cei doi i-au determinat să se despartă și să meargă pe drumuri separate. În timp ce artistul s-a recăsătorit, Simina Costea s-a stabilit în Londra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui  What’s Up. Simina Costea s-a stabilit în Londra de un an, iar viața ei s-a schimbat radical. Tânăra și-a găsit liniștea la patru ani de la divorțul de celebrul artist. What’s Up s-a căsătorit recent cu iubita sa,  Micky, într-un cadru restrâns.

simina-fosta-sotie-a-lui-whats-up-3simina-fosta-sotie-a-lui-whats-up-3

Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui  What’s Up. Simina, fosta soție a lui  What’s Up locuiește în Londra și nu plănuiește să se întoarcă prea curând în România. Vedeta a declarat că nu a mai păstrat legătura cu fostul ei soț. Simina Costea are multe proiecte de Londra și are mare succes în carieră.

Citește și: Simina, reacţie neaşteptată după ce Whats Up și-a asumat relația cu noua iubită, Alice Badea

Citește și:Claudia Pătrășcanu, noi detalii despre procesul împotriva lui Gabi Bădălău: „Îmi doresc să-și rezolve problemele cu răbdare și asumare. Îmi pare rău că…”

Citește și:De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana: „Trecutul e trecut. Eu mă împac cu ei oricând'. Nici Tavi Colen nu a fost chemat la eveniment

Citește și: Florin Piersic și Angela Similea s-au iubit în secret, în timp ce actorul era căsătorit cu Anna Szeleş: „A fost un amor nebun. Era foarte frumoasă și dorită de toți”

Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui  What’s Up

What’s Up și Simina Costea au fost impreună vreme de nouă ani, iar în anul 2019, cei doi au divorțat. Din cauza tensiunilor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Simina Costea a trecut peste despărțirea de artist și s-a stabilit în Londra, acolo unde are multe proiecte. Weekend-ul trecut, What’s Up s-a căsătorit cu iubita lui, Micky. Timpul a trecut, iar Simina a declarat că este bine și nu a mai tinut legătura cu fostul soț. De asemenea, blondina a dezvăluit că nu plănuiește să se întoarcă prea curând în România.

Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa. Acum, aici, mă axez pe studii, pe artă, de producerea unui podcast și tot așa. Mai exact pe dezvoltarea mea personal. Nu mă gândesc să revin în țară pentru următorii ani, dar așa vin în România, în vizită la părinții mei de ½ ori pe an',a spus Simina Costea pentru Click!

Simina și What’s Up au fost căsătoriți vreme de trei ani

Simina Costea și Marius Ivancea au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După șase ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească în anul 2016. Nași de cununie le-au fost Andra și Cătălin Măruță, iar evenimentul a avut loc la Palatul Stirbey.

„Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită. Pentru că, într-un fel, mi-a fost frică de absolut orice a fost în jurul meu, până acum.Credeam că nu sunt suficient de bună să-mi urmez visele, să fac anumite lucruri ce ţin de viaţa personală.Acum cred că ştiu şi ce vreau şi, dacă nu ştiu, nu mi-e frică să învăţ. Am mai mult curaj să nu mai fiu mândră şi să nu mai fac lucruri din orgoliu. Sunt mult mai deschisă', declara Simina în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton