Ce face și cum arată David Hasselhoff acum. Celebrul salvamar din Baywatch are 71 de ani

 Oana Pantazi
.

David Hasselhoff a făcut furori în rolul salvamarului Mitch Buchannon din iconicul serial Baywatch, devenind un sex simbol al finalului anilor 1980. Chiar dacă serialul s-a încheiat în 2001, faimosul actor a rămas pentru totdeauna în inima publicului ca salvamarul sexy din Baywatch.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 17 iulie, David Hasselhoff, aka Mitch Buchannon din Baywatch, a împlinit 71 de ani, din care o jumătate de secol pe platourile de filmare. În cei mai bine de 20 de ani scurși de la finele serialului care l-a făcut faimos actorul a avut o viață plină – a jucat în filme, a avut succes și cu muzica, a fost căsătorit de trei ori, are două fiice, dar și o avere considerabilă.

Baywatch este unul dintre cele mai cunoscute seriale TV, producție Germania – Statele Unite ale Americii, și a fost filmat între anii 1989-1999. A continuat până în anul 2001 cu seria Baywatch Hawaii. Serialul prezintă întâmplările de zi cu zi ale unei echipe de salvamari, viața lor și cazurile întâlnite. Nu în ultimul rând, distribuția a fost una de excepție, iar la cum arătau Pamela Anderson și David Hasselhoff, veridicitatea scenariului nici nu mai conta…

BaywatchBaywatch

Ce face și cum arată David Hasselhoff acum

David Hasselhoff sau „The Hoff”, cum e supranumit, l-a interpretat pe Mitch Buchannon în serialul Baywatch. Decenii la rând mai apoi, acesta a fost considerat unul dintre cei mai sexy actori, datorită zâmbetului carismatic, dar și aspectului fizic perfect conservat. Lui David Hasselhoff acest rol i-a adus faima internațională, iar actorul a jucat recent, pe post de guest star, și în filmul cu același nume, care Dwayne The Rock Johnson i-a luat locul.

Nu e un secret pentru nimeni că anii 1990 au fost dominați de faimosul serial Baywatch, al cărui scenariu, deși nu excela, ținea săptămânal milioane de telespectatori din lumea întreagă în fața televizoarelor. De ce? Pentru că acțiunea se petrecea la malul oceanului, unde câteva zeci de fete și băieți frumoși alergau, în costume de baie sexy, să salveze turiștii care, în lipsă de acțiune, se înecau în fiecare episod. Printre ei, guest starurile David Hasselhoff și Pamela Anderson, cei care țineau audiențele la cote înalte. Acum, actorul are 71 de ani și… nu mai e ce-a fost, însă asta nu l-a împiedicat, acum 5 ani, să-și găsească o soție care i-ar putea fi fiică!

Citește și: Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

Citește și: „Medicii au spus că am un hematom și trebuie să fiu operată de urgență pe creier’. Ana Baniciu a suferit un traumatism, la 6 ani

Citește și: Ana Morodan a fost trimisă în judecată pentru trei capete de acuzare. Rămâne sub control judiciar, după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan

De-a lungul timpului, actorul a jucat, printre altele, în Tânăr și neliniștit, Knightrider și Baywatch, însă, deși filmografia sa conține 133 de titluri, în ultimii 20 de ani, Hasselhoff nu a mai putut să iasă din costumul de baie și din propriul rol… Chiar și anul trecut a jucat în Ze Network, primul său rol principal într-un serial de la anularea Baywatch, în 2000. E adevărat că și aici se joacă tot pe sine, însă rolul este unul important.

Extrem de activ încă în social media și azi, David Hasselhoff arată senzațional la 71 de ani, este în activitate și se bucură pe depin de viață, alături cea de-a treia lui soție, cu 28 de ani mai tânără…

La 66 de ani, David Hasselhoff s-a căsătorit a treia oară

Sintagma a ales până a cules’ este foarte potrivită pentru celebrul actor din Baywatch, care, la 66 de ani, s-a însurat pentru a treia oară, aleasa lui, modelul Hayley Roberts, fiind mai tânără cu 28 de ani ca el.David Hasselhof s-a căsătorit recent cu Hayley Roberts, în cadrul unei ceremonii restrânse, care a avut loc în Puglia, Italia.

David și Hayley s-au cunoscut în 2011, pe când actorul făcea parte din juriul show-ului Britains Got Talent. Atunci, cea care i-a devenit logodnică și, recent, soție s-a dus și i-a cerut un autograf, pe care el i l-a dat cu o singură condiție: să-i dea numărul ei de telefon. În 2016, David i-a pus iubitei sale marea întrebare în timp ce se aflau pe o plajă din Malibu, la un picnic romantic. Doi ani mai târziu, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-un loc la fel de romantic, Puglia, alături de cele două fiice ale actorului, Taylor și Hayley, și câțiva prieteni. Interesant este că una dintre fiicele lui lui Hasselhoff are același nume ca soția lui, iar cealaltă în momentul nunții tatălui ei tocmai împlinise… diferența de vârstă dintre David și Hayley!

Acesta este cel de-al treilea mariaj al actorului, Hasselhof fiind căsătorit înainte cu Pamela Bach și Catherine Hickland, iar de data aceasta speră că va fi cu noroc, deși diferența de vârstă dintre el și proaspăta lui soție nu este deloc una de neglijat… Dar cum Hayley, în cadrul unui interviu, a declarat că pe ea nu o deranjează că David este mai în vârstă ca ea cu 28 de ani, nu ne rămâne decât să sperăm că vor rămâne împreună. De altfel, până acum le-a ieșit de minune, par un cuplu extrem de fericit.

Foto Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton