Ce face Simona Florescu pentru a păstra vie amintirea lui Ion Dichiseanu, la doi ani de la moartea actorului: „Încercăm să readucem în memorie cu...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce face Simona Florescu pentru a păstra vie amintirea lui Ion Dichiseanu. Marele actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață la 20 mai, 2021, la vârsta de 87 de ani. Maestrul a lăsat în urmă o fiică, Ioana Dichiseanu, care cu greu și-a revenit după pierderea tatălui, dar și o nepoțică. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, actrița Simona Florescu, păstrează vie amintirea celui care a fost marea sa iubire. Aceasta a povestit și maniera duioasă prin care nepoțica ei își aduce aminte de Ion Dichiseanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce face Simona Florescu pentru a păstra vie amintirea lui Ion Dichiseanu. Au trecut aproape doi ani de când maestrul Ion Dichiseanu s-a stins din viață, la vârsta de 87 de ani. Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, a fost devastată de durere, însă alinare a venit din partea mamei, Simona Florescu, dar și a fiicei sale cu Adrian Artene. Ion Dichiseanu era topit după nepoțica sa, astfel că după moartea acestuia, Simona Florescu și Ioana Dichiseanu s-au străduit să păstreze vie amintirea maestrului în mintea copilei.

ion-dichiseanuion-dichiseanu

Ce face Simona Florescu pentru a păstra vie amintirea lui Ion Dichiseanu, la doi ani de la moartea actorului

Simona Florescu a mărturisit cu emoție cât de atașată este nepoata lui Ion Dichiseanu, fetița de Ioanei, de amintirea bunicului ei. Simona a povestit cât de fericit a fost maestrul când micuța a venit pe lume. Fiica Ioanei Dichiseanu are o manieră duioasă de a-și aduce aminte de bunicul ei, mai ales că întreaga familie se străduiește ca micuțe să nu-l uite pe Ion Dichiseanu.

„El îi spunea nepoatei noastre „Diamantul familiei'. Este diamantul nostru și ne face viața frumoasă. Ea în fiecare zi întreabă de bunicul ei, îl amintește în desenele pe care le urmărește, în toată joaca ei este prezent. Are un iepuraș pe care îl botezase „Iepurilă' și acum nu mai este așa, este „Dichi' și îl duce cu ea peste tot.

Mă bucur foarte mult că nu l-a uitat! Și noi încercăm să îi readucem în memorie, așa cu filmulețele pe care le punem, cu poze, cu amintirile frumoase și glumele pe care le spunea, cu joaca lui cu ea', a precizat artista, pentru Antena Stars.

Citește și: Ion Dichiseanu și soția sa au trăit clipe de groază, la Revoluția din 89: „Dichi a fost atins de gloanțe. S-a împiedicat'

Citește și: Ion Dichiseanu ar fi împlinit 89 de ani. Ce pregătiri a făcut Simona Florescu pentru această zi: „Îl sărbătorim, ca odinioară'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale: „Suntem…”
Citește și: Când a început relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit și cum a cucerit-o: „Au trecut…

Simona Florescu, despre divorțul de Ion Dichiseanu: „El a început să plângă”

Simona Florescu a mărturisit că divorțul de Ion Dichiseanu a fost unul dureros, mai ales că nu au încetat niciodată se iubească. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a povestit, la podcastul lui Adrian Artene, întâlnirea emoționantă care a avut loc între cei doi, la scurt timp după ce se despărțiseră legal.

La un moment dat, eu mă mutasem, stăteam undeva cu chirie, pentru că locuința mea era deja închiriată și nu puteam să dau oamenii afară, și într-o dimineață mă sună Dichi. Deci după divorț. Mă sună Dichi și zice: „Ce faci, păpușa?’. Zic: „Bine, Dichi, uite pe aici prin casă’. Zice: „Voiam să te invit la o cafea’. „Aoleu, Dichi… sunt în pijama. Vino tu la mine’. Și a venit la mine și am stat împreună, amândoi, la cafea. Și eu tot vorbind, povestind, zic „Dar până la urmă, Dichi, noi de ce am divorțat?’ și el a început să plângă și zice: „Nu știu’.„, a declarat cu emoție Simona Florescu.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți 22 de ani

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au trăit o iubire atipică și controversată pentru vremea lor, datorită diferenței mari de vârstă. Când s-au întâlnit, ea era o tânără de 19 ani, el era un actor celebru, ajuns la maturitate, în vârstă de 56 de ani. În ciuda tuturor prejudecăților, cei doi au fost căsătoriți 22 de ani, o dragoste din care s-a născut fiica lor, Ioana Dichiseanu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton