Ce făcea Florin Dumitrescu în pauzele de Chefi la cuțite. Abia acum s-a aflat de obiceiul său: "Ne iubim foarte mult"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce obicei avea Florin Dumitrescu în pauzele show-ului Chefi la cuțite. Filmările Chefi la Cuțite nu erau deloc ușoare pentru cei trei chefi, dar Florin Dumitrescu avea mereu o persoană de nădejde care îl susținea și îi asculta oful. Iată la cine apela Florin Dumitrescu pentru o vorbă bună, în pauzele de la Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timpul pauzelor de la filmările pentru Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu își dezvoltase un obicei aparte. Cum se opreau cameralele de filmat cheful se retrăgea pentru a-și pune în ordine gândurile și câteva momente de tihnă. În acest timp, chef Dumitrescu își suna de fiecare dată soția, căreia îi spunea ce are pe suflet. Florin Dumitrescu a mărturisit, recent, că simțea adesea nevoia să vorbească cu mama copiilor săi, pe când filma la „Chefi la cuțite”.

florin-dumitrescu-e1682523514485florin-dumitrescu-e1682523514485

Ce obicei avea Florin Dumitrescu în pauzele show-ului Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a vorbit la podcastul lui Speak, despre iubirea lui față de soție și a menționat că îi este foarte greu să stea atâta timp departe de ea. Așa că în fiecare pauză de la Chefi la cuțite, chef Dumitrescu o suna și îi povestea tot ce se întâmplat în cadrul emisiunii. Cei doi vorbeau extrem de des, iar Speak a fost impresionat.

Citește și: Cristina Ciobănașu are planuri de nuntă cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Discuții au existat, dorința e de ambele părți'. Ce spune despre căsătoria lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Citește și: De ce a plecat Mike fără Iulia Albu în vacanță, în Turcia: „Sunt singură. Eu am rămas cu fata, el…'. Ce decizie au luat după scandalurile de la America Express

Citește și: Cum a trecut Alina Sorescu peste despărțirea de Alexandru Ciucu: „Le am pe fetițe ca motor. Ele mă mână să fiu puternică'. Tatăl Andrei Măruță i-a scris un mesaj emoționant

Citește și: Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit, la 51 de ani. Era al șaptelea în linia de succesiune la tron și avea trei copii

„Speak: În fiecare pauză tu vorbești cu nevastă-ta.

Florin: Da.

Speak: Așa des vorbiți voi?

Florin: Da.

Speak: Mi se pare tare.

Florin: Eu vorbesc foarte des cu nevastă-mea pentru că ne iubim foarte mult și pentru că noi nu putem să stăm atât de mult timp despărțiți unul de altul și cu toate astea suntem despărțiți.

Speak: Vă apropie tehnologia. Deci Florin vorbește cu Cristina mult tare. Mult! Cristina știe tot ce se întâmplă aici', au discutat cei doi.

Florin Dumitrescu o consideră pe soția lui femeia perfectă

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, formează un cuplu de ani de zile, iar în 2014 au devenit soț și soție. Chef Dumitrescu și partenera de viață și-au creat o familie armonioasă alături de cei doi copii. Celebrul bucătar a știu că ea este aleasa în prima clipă de când a văzut-o și o consideră femeia perfectă pentru el.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea.

Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!', a declarat Florin Dumitrescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton