Cum a fost surprinsă Meghan Markle în timp ce Familia Regală sărbătorea încoronarea regelui Charles. Imagini neașteptate cu ducesa de Sussex

 Raiciu Adriana
.

Cum a fost surprinsă Meghan Markle în timp ce familia regală sărbătorea încoronarea regelui Charles. Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a lipsit de la încoronarea regului Charles al III-lea. Ziua de naștere a fiului ei și al prințului Harry a corespuns cu marele eveniment de la Londra, astfel că actrița a decis să rămână acasă. Iată cum au surprins-o paparazzii, în timp ce familia regală sărbătorea încoronarea, în UK!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În data de 6 mai, a avut loc încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Reginei consoarte, Camilla, la Westminster Abbey. În timp ce soțul ei, Harry, a participat la ceremoniile de la Londra, Meghan Markle a fost surprinsă de paparazzi, în California. Sâmbătă, aceasta l-a sărbătorit pe fiul ei, Archie, care a împlinit patru ani, iar duminică a ieșit la o drumeție cu câțiva prieteni.

Prince Harry Attends The Coronation of King Charles III Without MeghanPrince Harry Attends The Coronation of King Charles III Without Meghan

Citește și: Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Ce greșeli de stil a făcut Prima Doamnă: „S-a îmbrăcat ca la…'

Citește și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea. La ceremonie participă și Olena Zelenska

Citește și:Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Ce greșeli de stil a făcut Prima Doamnă: „S-a îmbrăcat ca la…’

Citește și:Oana Zăvoranu a vrut să joace în serialul „La Bloc’, dar a picat castingul: „Se vedea. Nu s-a putut’

Cum a fost surprinsă Meghan Markle în timp ce familia regală sărbătorea încoronarea

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de colanți și un maiou simpu, Ducesa de Sussex a fost însoțită de câțiva prieteni în drumeție. Marea absentă de la încoronarea Regelui Charles, Megan ar fi rămas în State pentru a sărbători ziua fiului ei, Archie. 

Totodată, cum ziua fiului său a corespuns cu încoronarea tatălui său, regele Charles al III-lea, Harry nu a zăbovit prea mult la eveniment. Astfel, Daily Mail scrie că acesta a fugit imediat la aeroport după ce festivitatea s-a încheiat și fotografii au realizat portretele oficiale.

Ziariștii britanici au calculat că Harry a petrecut exact 28 de ore și 42 de minute în Marea Britanie, înainte să se urce în avionul spre California. Harry era hotărât să ajungă acasă în timp util pentru a-l băga la somn pe Archie', a spus o sursă apropiată acestuia.

De asemenea, Daily Mail mai scrie că fiul cel mare al cuplului, Archie, ar fi avut parte de o petrecere modestă de 4 ani acasă, în timp ce verii lui, copiii lui Kate Middleton și ai Printului William, participau la încoronare.

sursă foto- Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton