Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui: „M-a uimit! L-am întrebat dacă este sigur…”. Cum a trecut vedeta peste cumpenele vieții sale / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui. Bianca Brad rămâne una dintre cele mai elegante prezențe din showbiz, în ciuda grelelor încercări pe care le-a avut de înfruntat, de-a lungul vieții. Frumoasa vedetă este mândră de fiul ei, Luca, 18 ani, un adolescent extrem de inteligent, care a ales să studieze un domeniu științific relativ nou și complex.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui. Bianca Brad, 55 de ani, a reușit să învingă suferința provocată de drame ce au marcat-o, moartea fiicei sale și diagnosticul ulterior de cancer la sân. În ciuda acestor momente teribil de dureroase, frumoasa vedeta a găsit puterea de a merge mai departe, iar azi se simte recunoscătoare și se bucură de fiecare moment. Vara aceasta, Bianca Brad l-a sărbătorit pe fiul ei, Luca, care a împlinit 18 ani. Se pare că adolescentul a însușit multe dinn valorile mamei sale, căci vrea să se specializeze într-un domeniu dificil, genomica, o știință nouă, ce poate veni în ajutorul oamenilor. Bianca este foarte mândră și surprinsă de alegerea fiului ei, pe care îl susține necondiționat.

IMG_9026-1IMG_9026-1

Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui

Băiatul tău, Luca, a împlinit, vara aceasta, 18 ani… Spune-mi cum ai celebrat, alături de el, acest moment special.

Au fost două aniversări, ca să zic așa, o dată doar noi, în familie, într-un cadru restrâns. El, toată viața lui, s-a plâns că e născut vara, când toți prietenii lui sunt plecați de ziua lui. Adevărul e că doar când atunci a fost foarte mic se strângeau mai mulți copii. Așa că, de ziua lui, am ieșit împreună la masă, apoi a fost și o petrecere cu colegii lui de la școală, petrecere mare, cu artificii, cu tort. Trebuia marcat momentul. Sunt foarte mândră de el, îl iubesc de nu mai pot, e un copil foarte bun.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Bianca Brad. Fostul manechin s-a reprofilat la 55 de ani: „Am revenit cumva în lumea mondenă

Citește și:Bianca Brad s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Am luat nota 10 la examen

Ce direcție în viață ar vrea să urmeze fiul tău, Luca?

M-a uimit faptul că el a decis, de acum patru ani, ce drum vrea să urmeze în viață, ceea ce este fantastic, pentru că sunt adulți care încă nu știu ce vor. El s-a îndrăgostit de biologie, poate am avut o influență, pentru ca l-am ajutat, la început, la un proiect, dar îi place biologia foarte mult și a ajuns să studieze genomica (n.r. – știința care se ocupă cu dezvoltarea și aplicarea noilor tehnici în studierea genomurilor organismului uman). Și l-am întrebat de câteva ori de-a lungul timpului dacă este sigur că asta vrea și el mi-a răspuns „Asta vreau” și l-am întrebat: „Dar de ce îți dorești atât de tare lucrul acesta?”. Mi-a spus așa: „În primul rând, este o știință nouă, doi, pot să ajut oamenii, (atunci am zis, da, ăsta e băiatul meu), și trei: nu va putea fi înlocuită de inteligența artificială.

Pentru asta se pregătește, dă teste, se pregătește de examen. I-am spus să-și urmeze inima. Cei mai fericiți oameni sunt cei care-și transformă pasiunea în profesie.

Cum a trecut vedeta peste cumpenele vieții sale

Tu ți-ai început cariera de model, acum ceva vreme, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar în prezent continui să emani aceeași exuberanță și energie, în ciuda dramelor prin care ai trecut, de-a lungul vieții. Cum ai reușit să-ți păstrezi vitalitatea, chiar și după momentele dificile pe care le-ai trăit și ce le-ai sfătui pe femeile care au parte de experiențe copleșitoare?

Ar fi multe de spus. Eu nu visam să fiu manechin, nici măcar actriță nu mă visam. Am nimerit întâmplător în domeniul acesta. Întotdeauna am văzut binele din rău, am iubit întotdeauna oamenii și îi iubesc în continuare, chiar și pe aceia care m-au rănit și m-au făcut praf. Am moștenit de la mama simțul umorului, cred că ceea ce mă ține este faptul că acel copil interior n-a dispărut complet. Faptul că am văzut binele și frumosul, asta contează, și faptul că am văzut binele din rău, asta mi-a dat putere. Să crezi în tine este cel mai important, asa îl sfătuiesc și pe fiul meu, încerc să-l fac să descopere puterea din el și să creadă în el. Să nu ții cont de ce spune gura lumii, eu am ținut cont și nu mi-a fost bine. Să fii bun, bunătatea, zâmbetul sunt foarte importante, dar trebuie să fie un zâmbet onest. Am picat de multe ori, nu credeam că mă mai ridic și cu toate acestea, am reușit să mă ridic, de fiecare dată mai puternică. Mă simt ca pasărea Phoenix.

Cum este pentru tine să revii în spațiul evenimentelor mondene și să te revezi cu unii colegi de breaslă?

Asta vorbeam cu Tania Budi, ne-am regăsit după mulți ani. Am regăsit foarte puține persoane pe care le cunosc, s-au schimbat generațiile. Am lipsit foarte mulltă vreme din peisaj, din motive personale, mă bucur să văd generțiile noi, sunt oameni veseli, foarte tonici. Nu am să fac un obicei din a veni la petreceri, și înainte eram foarte selectivă, și nu vreau să apar doar de dragul de apărea.

FOTO: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton