Ce a făcut Anamaria Prodan cu rochia pe care e pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf: "Încă o am. Când băiatul meu va crește, va decide ce face cu ea..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a făcut Anamaria Prodan cu rochia pe care e pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf. După divorțul răsunător, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au șters orice urmă a relației lor, inclusiv tatuajele cu numele sau chipul celuilalt. Totuși, Anamaria Prodan nu a renunțat la rochia pe care a pictat, la comandă, chipul lui Reghe, pe vremea când încă erau căsătoriți. Iată ce a făcut impresara cu faimoasa rochie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Anamaria Prodan cu rochia pe care e pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan, 50 de ani, a făcut furori cu rochia pictată cu portretul lui Laurențiu Reghecampf, la Gala Fotbalului, în 2014, pe vremea când cei doi erau încă căsătoriți. Potrivit impresarei, rochia pe care a purtat-o la acel moment a costat-o nu mai puțin de 1500 de euro, creație a Anei Novic. Anamaria Prodan a dorit să facă o surpriză lui Reghe, pentru a-și demonstra aprecierea față rezultatele foarte bune în fotbal și calitățile sale de om de familie. După divorțul cu scandal din toamna anului 2023, toată lumea s-ar fi așteptat ca Anamaria Prodan să arunce la gunoi tot ce era legat de numele lui Reghecampf, însă impresara a mărturisit, recent, că a păstrat rochia.

index-17index-17

Ce a făcut Anamaria Prodan cu rochia pe care e pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf

După divorțul cu scandal Anamaria Prodan a șters tatuajul cu chipul fostului ei soț în urmă cu o lună, atunci când a filmat pentru serialul „Complotul Bonelor', înlocuindu-l cu trei trandafiri. Rochia pictată cu portretul lui Reghe și tabloul de familie, care trona mare pe peretele de la intrarea din vila de la Snagov, au avut, însă, o cu totul altă soartă.

Citește și: Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care a avut procesul cu Reghe: „La mine totul e calculat’ / Adevărul despre inelul de 85.000 de euro, după ce s-a spus că îl are de la el

Citește și: „Am pierdut o sarcină în luna a șasea. Era fetiță. Mi-am dorit atât de mult o fetiță pentru fostul meu soț'. Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre problemele cu sarcina

Citește și: Mama lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, cere închisoare pe viață pentru Vlad Pascu: „Cum copiii noștri au rămas acolo jos, cred că așa ar trebui'

Citește și: De ce nu mai vorbește Bianca Drăgușanu despre viața personală, după ce s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău: „E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu…”

„Da. O am încă rochia! Eu păstrez undeva, ca pe toate momentele importante din viața mea. Chiar dacă mai șterg din ele, cele importante rămân. Rochia a fost făcută pentru Reghecampf ca răsplată a familiei pentru rezultatele bune pe care le avea la acel moment. Și rochia, și tabloul, toate sunt păstrate pentru băiatul meu. Când el va crește va decide ce face cu ele' , a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan vrea ca fiul ei și al lui Reghe să-l cunoască pe băiețelul Corinei Caciuc

Anamaria Prodan susține că și-a regăsit liniștea interioară, după divorțul zbuciumat dintre ea și Laurențiu Reghecampf. În plus, impresara consideră că toți copiii din familiile Prodan-Reghecampf ar trebuie să stea la aceeași masă și să aibă o relație bună. Conform spuselor ei, vedeta chiar ar fi cerut ca frații să se întâlnească între ei, dar s-ar fi lovit de refuzul antenorului.

Impresara consideră că, de fapt, copiii din familiile lor nu au nicio vină și că ar trebui să stea împreună. Anamaria Prodan a făcut referire la Luca, băiatul lui Reghe din prima lui căsnicie, spunând că l-a primit mereu cu brațele deschise.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină’, a spus Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.ro.

FOTO: Instagram, Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton