Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii cu inelul pe care îl avea pregătit pentru iubita lui, Claudia Florescu: "L-am lăsat la..."

 Dumitrache Laura
.

Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii cu inelul pe care îl avea pregătit pentru Claudia. Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu au decis să participe la Insula iubirii, sezonul 7 pentru a-și testa relația. Cei doi s-au cunoscut în Italia, acolo unde concurenta locuia de mulți ani. Concurentul a fost întrebat de fani ce a făcut cu inelul pe care voia să îl ofere iubite salei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu și-au testat relația la Insula iubirii,sezonul 7. Duminică, 27 august, are loc finala Insula iubirii, iar telespectatorii vor afla care sunt cuplurile care vor pleca acasă împreună. Claudia și Bogdan au fost sinceri pe tot parcursule emisiunii, iar concurentul chiar și-a manifestat dorința de a pleca din competiție, deoarece îi era dor de iubita sa.

bogdan-cirlan-instagrambogdan-cirlan-instagram

În cadrul emisiunii, Bogdan Cîrlan a declarat că vrea să o ceară de soție pe Claudia, la finalul emisiunii. Fanii au fost curioși și l-au întrebat pe concurent pe rețelele de socializare dacă i-a dăruit sau nu inelul iubitei sale. Bogdan nu a mai stat pe gânduri și le-a răspuns imediat internaților.

Citește și:Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Reacția lui Marius Moise: „Nu a fost nimeni obligat să…”

Citește și:Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune: „Dacă ea, la bonfire, va spune că vrea să plece cu mine…'

Citește și:Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc 4 ani de la căsătoria religioasă: 'Ne iubim din ce în ce mai mult'. Imagini speciale din ziua nunții lor

Citește și:De ce nu s-a mai întâlnit Dana Roba cu soțul care a bătut-o crunt, în sala de judecată. Fiicele make-up artistului și-au vizitat tatăl în închisoare: „Sunt șocate, una a plâns foarte tare'

Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii cu inelul pe care îl avea pregătit pentru Claudia

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu se numără printre cele cinci cupluri care au acceptat să participe la Insula iubirii, sezonul 7. Cei doi concurenti s-au cunoscut în Italia, acolo unde concurenta a locuit multi ani. De dragul iubitului său, Claudia a decis să se întoarcă în România. Așadar, bruneta a fost cea care a vrut să participe la Insula iubirii,pentru a descoperi dacă Bogdan este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

În timpul emisiunii, Bogdan a declarat că vrea să-i ofere un inel iubitei sale, la final de emisiune. EI bine, fanii reality show-ului nu au mai avut răbdare și l-au întrebat chiar pe el dacă i-a oferit inelul Claudiei. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Bogdan Cîrlan a dezvăluit ce a făcut cu inelul pe care trebuia să îl ofere iubitei sale.

Inițial, acesta a făcut o glumă și a spus că l-a dus la amanet. „L-am lăsat amanet… Glumesc, urmărește până la final și vei afla răspunsul', a fost răspunsul lui Bogdan Cîrlan la o întrebare adresată de un urmăritor pe Instagram.

Ce planuri de viitor are Bogdan Cîrlan

În aceeași sesiune de întrebări, Bogdan Cîrlan a fost întrebat de internauți unde se vede peste câțiva ani. Acesta le-a dezvăluit oamenilor ce planuri are de viitor. Concurentul de la Insula iubirii a spus că își dorește să se așeze la casa lui și să aibă o familie. La casa mea, cu familia pe care mi-o doresc, un business de familie și liniștit”, a scris Bogdan pe contul său oficial de Instagram.

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan s-au cunoscut pe rețelele de socializare,iar la acea vreme Claudia era stabilită în Italia. Bruneta locuia acolo de la vârsta de 18 ani, dar Bogdan a făcut-o să renunțe si să revină în România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton