Ce a făcut Dragoș Dolănescu la mormântul tatălui său, Ion Dolănescu, în timpul vizitei sale în România: „Știu că de acolo de sus, el ne veghează și pe mine, dar și pe întreaga familie...”. Nu a mai fost la cimitir de 6 ani

 Tudorache Simona
.

Dragoș Dolănescu a revenit în România după șase ani, iar prima vizită pe care a făcut-o a fost la mormântul tatălui lui, Ion Dolănescu. I-a adus flori proaspete și și-a amintit de vremurile în care își făceau amintiri împreună. Acum are convingerea că solistul îi veghează de undeva de sus pe toți cei din familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dragoș recunoaște că le vorbește și celor din Costa Rica despre părintele lui și despre cântecele de suflet pe care le-a lăsat în urmă. În timpul petrecut în România, fiul marelui artist a ajuns și la vila din Sinaia pe care o deține. Proprietatea, care are 15 camere, este îngrijită de un vecin. El e nemulțumit că fratele lui, Ionuț Dolănescu, a rămas cu toate drepturile de autor după decesul tatălui lor.

dragos dolanescu 6700dragos dolanescu 6700

Ce a făcut Dragoș Dolănescu la mormântul tatălui său, Ion Dolănescu, în timpul vizitei sale în România

Dragoș Dolănescu trage la mormântul lui Ion Dolănescu de fiecare dată când ajunge în România. Îi aduce flori și se reculege aici. În aceste zile a fost de mai multe ori, pentru că pandemia l-a ținut departe de țară.

„De fiecare dată când ajung în România primul lucru pe care îl fac este să merg la mormântul tatălui meu, să îi aprind o lumânare și să mă rog pentru sufletul lui. Știu că de acolo de sus, el ne veghează și pe mine, dar și pe întreaga familie Dolănescu. Am fost de mai multe ori în aceste zile! Tata iubea mult florile, așa că florile de la mormânt au fost așa cum i-ar fi plăcut tatălui meu.

Celor din Costa Rica le povestesc că tata se numea Ion Dolănescu, un mare artist al României, care a lăsat în urmă sute de cântece populare, care te ung la suflet atunci când le asculți.

Dar mai mult decât latura artistică, tata a fost un mare naționalist, iubea România până în adâncul sufletului, un om cu un mare caracter și un tată extraordinar. Mi-aș fi dorit să pot să mai stau de vorbă cu el, măcar pentru câteva clipe…Odihnește-te în pace, tată!', a mărturisit Dragoș Dolănescu, pe o pagină de socializare.

De ce nu a mai fost Dragoș Dolănescu în țară de câțiva ani

Dragoș Dolănescu nu a mai fost în țară din cauza pandemiei, dar acum a revenit pentru că i-au expirat buletinul și pașaportul.

N-am mai fost în România, din cauza pandemiei, apoi, fiind deputat în Costa Rica, am rămas acolo să ajut oamenii săraci, până mi s-a terminat mandatul. Am fost pentru câteva zile în România și pentru că mi-au expirat pașaportul și buletinul, a trebuit să le refac în regim de urgență, le mulțumesc mult celor care m-au ajutat.

Dar cel mai tare m-am bucurat să ajung la mormântul tatălui meu, din Cimitirul Bellu. Tata are acolo un cavou, în valoare de peste 10.000 de euro, din cea mai scumpă marmură. Am mers la cimitir aproape în fiecare zi, mi-a fost dor de el, m-am recules, i-am dus flori', a precizat Dragoș Dolănescu pentru Click.

Ion Dolănescu a vrut mormânt lângă Eminescu

Ion Dolănescu și-a cumpărat, în timpul vieții, mormântul de la cimitirul Bellu, asta pentru că își dorea să își doarmă somnul veșnic lângă Mihai Eminescu.

„Tata și-a cumpărat, de fapt, acest mormânt, el și l-a ales de când trăia. Îmi zicea: „Mi-am luat groapă la Bellu, ca să stau de vorbă cu Eminescu, la o țigară'. Spunea așa, deși el nu fuma, dar era o metaforă. Am fost și la mormântul lui Mihai Eminescu, dar și la alți scriitori, am pus o floare și o lumânare', mai spune Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a ajuns și la vila pe care o deține în Sinaia

Dragoș Dolănescu a făcut un popas și la vila lui din Sinaia, în valoare de peste 250.000 de euro, moștenită de la tatăl lui, Ion Dolănescu.

„Vila cu 15 camere este îngrijită de un vecin, el are cheile, este mobilată așa cum a lăsat-o tatăl meu, nimic nu s-a mutat din loc. Nu locuiește nimeni în prezent, nu știu ce voi face aici. Voiam să o transform într-o pensiune, dar costă foarte mult renovarea, nu am banii necesari.

Oricum, mi-a făcut plăcere să stau câteva ore acolo, în locul unde tatăl meu se simțea atât de bine, era casa lui de vacanță. Adesea, organiza petreceri, cu sărmăluțe și vin, le cânta prietenilor. Sunt vremuri de neuitat', a mai spus Dragoș Dolănescu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…” / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-au înscris Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru fiica cea mare la o școală privată: „Să nu se pună accentul în mod exagerat pe performanța școlară' / În trecut, actorul a criticat taxele exorbitante ale învățământului particular

Citește și: Ce a gândit Lili Sandu atunci când l-a cunoscut pe Silviu Țolu, actualul ei logodnic: „Eram la micul-dejun și când s-a întors și i-am văzut ochii ăia am zis: Doamne! Am avut o senzație foarte ciudată”/ De ce nu se căsătoresc

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Citește și: Cum percepe Andreea Bălan faptul că iubitul ei, Victor Cornea, este cu 10 ani mai mic decât ea: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere. M-a atras…”

Dragoș Dolănescu e nemulțumit că Ionuț nu a împărțit cu el drepturile de autor

El are o singură nemulțumire. Dragoș Dolănescu și-ar fi dorit ca Ionuț, fratele lui, să nu rămână cu toate drepturile de autor.

„Nu este corect că Ionuț a primit toate drepturile de autor, evaluate la 75.000 de euro, era normal să le împărțim tot în mod egal!', a mai spus Dragoș Dolănescu.

Foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton