Ce familie frumoasă are fotbalistul Denis Drăguș! La 24 de ani, are două fetițe superbe: „Mi-am dorit mereu să am copii de tânăr" / Soția lui, Vanessa, face furori la fiecare apariție

 Tudorache Simona
.

Denis Drăguș impresionează cu familia frumoasă pe care o are. Fotbalistul, care poate fi văzut la Euro 2024 în partidele pe care România le joacă, are două fetițe superbe. Denis Drăguș este căsătorit cu Vanessa Mara, iar împreună au două fetițe, Gloria (3 ani) și Derya-Sarah (7 luni).

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cu toate astea, el ascunde o poveste tristă de viață, pentru că părinții lui nu au aprobat mariajul cu Vanessa, ca atare relațiile dintre ei sunt reci astăzi. Denis Drăguș nu i-a avut aproape pe părinții lui nici la botezul primei fetițe, pentru că nu i-a invitat, dar nici pe bunici sau verișori.

denis-dragus-7denis-dragus-7

Denis Drăguș are două fetițe la 24 de ani

Și-a dorit să fie un părinte tânăr și visul i s-a împlinit. Denis Drăguș e mândru tare de cele două minuni care fac ca fericirea lui să fie completă astăzi.

„După ce-am trăit prima naștere, a Gloriei, deja, la 24 de ani, mă simțeam mai mult decât pregătit pentru al doilea copil. Eu mi-am dorit mereu să am copii de tânăr, ca să fiu cât mai apropiat de vârsta lor. Să crească alături de un tată tânăr, să ne putem înțelege mai ușor poate, să mă pot adapta. Iar apoi, pe viitor, să fiu în putere cât mai mult ca să îmi pot ajuta copiii. Asta mi-am dorit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a dat să fie așa!', spunea Denis Drăguș potrivit Prosport.ro.

Citește și: Cum a ales Alexandru Papadopol actoria, deși terminase Facultatea de Drept: „Pentru mine, au existat numai avantaje în această meserie. Întotdeauna mi-a plăcut ce am făcut, de asemenea, mi-a adus și bani și notorietate”. Ce a făcut în cei 10 ani de pauză de la televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, mesaj acid pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Când ai luat-o, știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copăceni! Păi, ai vrut-o!”

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…” / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Dumitrescu, apariție spectaculoasă la Gala TIFF, pe covorul roșu. Actrița a primit Premiul de Excelență și a fost aplaudată îndelung

Citește și: Misha, adevărul despre relația cu Connect-R, la 6 ani de la divorț: „Ca să clarific toate aspectele și toate întrebările…” / A spus dacă mai locuiesc sau nu împreună

Soția fotbalistului, naștere complicată, în apă

La sfârșitul anului trecut, cei doi deveneau părinți pentru a doua oară, iar bucuria lor era completă. Vanessa a avut parte de o naștere grea, în apă.

„Îngerașul nostru este aici, în sfârșit! Derya-Sarah… Când am ales acest nume, la începutul sarcinii, eram încă în Genova, ne plăcea așa mult cum suna Derya, iar Sarah a fost dorința surioarei ei, Gloria. Dumnezeu ne-a trimis apoi niște semne conturând încă o dată protecția și căldura pe care o pune asupra familiei noastre, asupra iubirii dintre noi și a construit o poveste divină în jurul acestui nume. Nu ne gândeam cu luni înainte, când l-am ales, că tati va ajunge să joace în Turcia, la o echipă așa minunată, când ea se va naște, numele ei fiind de origine turcă.

De asemenea, nu ne gândeam că ea va alege să se nască la mare, cum s-a născut și sora ei, numele ei având ca semnificație chiar marea/oceanul. Derya=mare, Sarah=bucurie. Ea este marea noastră de bucurie! Tot incredibil a fost și locul nașterii, ales în ultimele două săptămâni de sarcină, Constanța, unde a început povestea de iubire dintre mami și tati. Copiii sunt mâinile cu care atingem cerul și astăzi mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a completat dragostea cu cele mai frumoase minuni!

Am ales la Constanța, fiindcă aici am avut sprijinul unui înger, la cel mai minunat spital. Nașterea a fost intensă, grea, dar extrem de împlinitoare, în apă și cu multă căldură. Infinite mulțumiri!', spunea Vanessa Drăguș în online.

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton