Ce familie frumoasă are Radu Sîrbu de la O-Zone! Artistul și soția lui sunt căsătoriți de 22 de ani și au 3 copii

 Oana Pantazi
.

Pe el îl știe toată lumea după ce a dat lovitura alături de colegii săi de trupă, însă puțini știu ce familie frumoasă are Radu Sîrbu de la O-Zone. Artistul și soția lui sunt de 22 de ani împreună, au trei copii și sunt parteneri și la job, pentru că activează în aceeași industrie și au un business împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Sîrbu și Ana aveau 16 și, respectiv 19 ani când s-au îndrăgostit nebunește unul de altul și de atunci nu s-au mai despărțit. Acum, cei doi au o familie superbă, sunt căsătoriți de 22 de ani și au 24 de ani de relație. Cei trei copii îi împlinesc pe deplin, iar faptul că formează o echipă și în viața profesională le-a consolidat și mai mult relația.

ce-familie-frumoasa-are-radu-sirbu-copyce-familie-frumoasa-are-radu-sirbu-copy

Ce familie frumoasă are Radu Sîrbu de la O-Zone!

Sunt 18 ani de când trupa O-Zone s-a destrămat, însă și acum se aud ecourile piesei lor, Dragostea din tei, care a fost fredonată, practic, de o planetă întreagă. Dacă atunci era greu de crezut că Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș vor porni vreodată pe alt drum, acum numele trupei a rămas doar o amintire. Nu același lucru se poate spune despre povestea de dragoste dintre Radu Sîrbu și ana, începută în adolescență, care durează și azi și este la fel de aprinsă.

Citeste și: Radu (ex O-zone) canta alaturi de sotia sa

Citeste și: Procesul de milioane de euro intentat de trupa O-Zone s-a încheiat: „Am negociat. Asta a fost toată socoteala'

Cei doi sunt căsătoriți de 22 de ani și au trei copii superbi. Iată ce mesaj emoționant i-a scris artistul soției sale la ceas aniversar!

„Ne iubim de peste două decenii și am trecut atât de multe împreună încât am putea scrie cărți. Nu am schimba nimic din traseul nostru pentru că știm că fiecare pas greșit a fost o lecție și ne-a adus astăzi aici. Ne-am ținut de mână după ore în perioada adolescenței, am fost despărțiți luni întregi de turneele O-Zone, am adus împreună pe lume trei copii minunați (Anastasia, Eva & David) și am învățat să fim părinți. Am construit împreună un întreg univers muzical Rassada Music & am devenit parteneri și în tot acest timp am luptat pentru noi… exact așa cum am scris și în piesa noastră, unde e Happy-End, abia începe filmul.

În acești 22 de ani, am învățat că, căsătoria nu vine cu un manual de utilizare, dar am găsit propriul nostru drum și ne-am creat propriile noastre reguli. Suntem o echipă, și împreună putem trece prin orice dacă universul e de partea noastră. Această călătorie a fost, și rămâne, una plină de învățături și bucurii neașteptate.
Să continuăm să scriem această poveste de iubire cu pasiune și încredere în viitor. La mulți ani pentru următoarele capitole minunate ale vieții noastre împreună! Te iubesc, iubire!, a scris Radu pe Facebook.

Radu și Ana sunt împreună de 24 de ani

Puțină lume știe că Ana și Radu erau implicați fiecare în altă relație în momentul în care s-au cunoscut. Ulterior și-au dat seama că nu aveau alături persoanele potrivite și au avut curajul să își asume relația. Radu Sârbu era DJ în orașul natal Orhei și era iubitul perietenei și totodată vecinei Anei, dar soarta a decis altfel… El era DJ în orașul natal Orhei și era iubitul perietenei și totodată vecinei Anei. Amândoi erau foarte tineri în momentul în care s-au cunoscut.

Și m-a furat într-o seară. Ea avea 16 ani, eu 19. Și suntem împreună de 24 de ani’, ne-a spus Radu. Eram în gașcă, el era cu prietena mea, eu eram cu cineva din gașca lui, ieșeam împreună. De fapt, noi nu ne-am dat seama inițial că nu ne plăcea neapărat compania pe care o aveam, ci mai degraba ne plăcea să ne vedem. Și ne-am tatonat așa o jumătate de an cred. Într-un final a avut curajul să mă sărute și de acolo a pornit povestea, a declarat Ana, în exclusivitate, pentru VIVA!.

De ce s-au căsătorit în secret

Radu Sîrbu are o familie frumoasă, însă multă vreme a fost obligat să ascundă faptul că s-a căsătorit, în secret, în 2001. După trei ani iubire, Ana și Radu și-au oficializat relația. De fericitul eveniment nu s-au putut bucura nici măcar părinții lor, întrucât ceremonia a avut loc în mare secret. Și asta pentru că Radu făcea parte, alături de Arsenie Toderaș și Dan Bălan, din trupa O-zone. Erau pe val și managerii le impuseseră prin contract reguli stricte. 

Ne-am căsătorit în 2001, era în timpul turneelor’, își amintește artistul. Ne-am căsătorit în secret. Nu se putea altfel, era interzis’, l-a completat Ana. Fiind o trupă de băieți, managementul și casa de discuri le-au impus ca toți trei să fie liberi, să nu fie implicați în vreo relație, pentru a da bine în fața publicului. Cei din preajmă știau, dar publicul larg nu știa nimic’, a precizat Radu. „Noi nu am avut nuntă, ne-am dus în mare secret la cununia civilă, ne-am înscris cu doi oameni lângă noi, părinții noștri nu au știut în momentul acela’, a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Ana Sârbu.  Am zis că facem atunci cununia civilă și nunta când o fi să fie’, a adăugat Radu. Doar că în loc de nuntă, îndrăgostiții au bifat trei petreceri de botez, ei având o familie numeroasă cu trei copii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton