Ce fată frumoasă are Marius Tucă! Daria împlinește 26 de ani, iar tatăl ei i-a scris o poezie specială

 Tudorache Simona
.

Marius Tucă își sărbătorește astăzi fiica. Jurnalistul a realizat multe în viață, dar cel mai de preț lucru rămâne pentru el fiica, Daria, care astăzi împlinește 26 de ani. Discret cu viața personală, Marius Tucă vorbește rar despre minunea din viața lui. Cu toate astea, pe 29 iulie, nu uită să bifeze această aniversare specială cu câteva versuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Daria Tucă nu a urmat profesia tatălui ei. A fost întotdeauna pasionată de fotografie și a terminat o facultate de Regie-Film la Londra. Daria Tucă uimește și cu calitățile sale fizice. Brunetă, cu ochii mari, tânăra aduce mai degrabă cu o actriță.

daria-tuca-56daria-tuca-56

Marius Tucă, versuri pentru Daria, fiica lui, la împlinirea celor 26 de ani

Marius Tucă a vorbit întotdeauna despre relația specială pe care o are cu fiica lui, dar aceste versuri ilustrează din plin realitatea.
„Cum viaţa mă răsfaţă zi de zi
Şi ziua mea e-n fiecare zi
Atunci ziua în care e ziua mea de naştere
E o zi oarecare.
Ziua cu rele şi cu bune
Soro lume
Dar ziua cu cel mai frumos nume,
Ziua Dariei, numele Dariei.
La mulţi ani, Daria Tuca!',
a scris Marius Tucă, pe o rețea de socializare.

Ce spune Marius Tucă despre fiica lui, Daria

Jurnalistul face rar confesiuni despre viața lui de familie, dar atunci când vorbește despre fiica lui ochii i se umezesc. Marius Tucă mărturisea că se gândește tot timpul la fiica lui, care a ales să facă Regie-Film și care, în opinia lui, și-a găsit deja drumul.

„A făcut Regie-Film, a avut un film de absolvire pe care l-a trimis și a luat un premiu la un festival la Roma, un film de comedie. Are drumul ei. Eu mă gândesc la ea în permanență.
Este o relație pe care am construit-o din prima zi, din prima zi în care ne-am cunoscut. Pentru că am apărut puțin mai târziu în viața ei, când ea spunea deja „mamă’ și eu nu știam că spune pentru că programul era de așa natură.
Și de atunci vorbim aproape în fiecare zi, ne sfătuim. E acolo. Am dus-o în lumea asta a mea, în teatru, fac un festival de teatru, în lumea muzicii, fac un festival de muzică în Vama Veche și tocmai mă străduiesc să fac ediția a 15-a și tot ce înseamnă artă.

Cred că am crescut-o frumos și atunci e mult mai simplu să am o relație cu ea atât de frumoasă”, dezvăluia, la un moment dat, Marius Tucă în podcastul lui Mihai Morar, Fain și Simplu.

Citește și: Cum este relația dintre Pepe și soția lui, Yasmine, la o lună și jumătate de la nuntă: 'Extrem de fericiți și extrem de mulțumiți cu tot ce ne-a oferit…' Care au fost cele mai fericite zile din viața artistului / EXCLUSIV

Citește și: Ce decizie a luat Oana Moșneagu în privința numelui, după căsătoria cu Vlad Gherman: „Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, îmi doream din ce în ce mai puțin să…” / EXCLUSIV

Citește și: Ozana Barabancea, reacție după ce a aflat că părintele Arsenie Boca va fi canonizat. Ce a făcut artista când a mers la mormântul lui: „Îl simt viu, prezent. De fiecare dată când mă duc la el…' / EXCLUSIV

Citește și: Familia lui Șerban Copoț, urmărită de Securitate. Cum s-a schimbat viața lor în timpul regimului comunist: „Mama e o eroină și nu exagerez cu nimic. I-a fost extrem de greu, dar nu am văzut-o plângând. Mă sfătuiesc cu ea și acum”

Citește și: Ce a fost întrebată Bianca Drăgușanu de fiica ei, după ce fetița a citit, pe internet, că mama ei n-ar fi fost însărcinată, de fapt: „Mami, dar tu chiar m-ai avut în burtică?”

Marius Tucă și-a susținut întotdeauna fiica

Jurnalistul și-a susținut întotdeauna fiica și a fost de acord ca ea să își caute rostul într-un alt colț de lume.

„Ea stă la Londra. Se întoarce acolo. Mi-ar plăcea, nu pot să mint, să vină într-o zi în România, dar ea face film și caută un job acolo. Va începe să lucreze acolo. Deocamdată e la Londra. Are drumul ei și o susțin în tot ceea ce face, chiar dacă uneori se poate să greșească”, mai declara Marius Tucă despre fiica lui.

Foto: Facebook
 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton