Ce fobii are Giulia Nahmany și cum scapă de atacurile de panică: "Nu trebuie să avem frica de moarte"

 Laciu Andreea
.

Giulia Nahmany a dezvăluit acum ce fobii are, dar și trucurile care o ajută să lupte cu atacurile de panică și cu anxietatea. Aceste stări au pus-o de multe ori în situații dificile, dar acum reușește să le stăpânească mai ușor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a dezvăluit de mai multe ori că s-a confruntat cu stări de panică, cu anxietate și că suferă de numeroase fobii. Totul a pornit de la ziua în care a fost la un pas să moară înecată în Marea Mediterană. Din fericire, acum se folosește de exercițiile de meditație ca să țină situația sub control

giulia-nahmany-1giulia-nahmany-1

Ce fobii are Giulia Nahmany și cum scapă de atacurile de panică

A fost mereu o femeie curajoasă și asumată, tocmai de aceea nu s-a ferit să povestească acum într-un interviu despre cele mai grele momente din viața ei. Vedeta se teme și acum teribil de apă și este anxioasă, din cauza unui incident în care era să își piardă viața.

„De mică am fost așa. Nu am fost niciodată vreo curajoasă. Când eram copil și eu mă bucuram să merg în parcuri, evident. Mereu am avut bonă atunci când eram mică, dar iată că copii mei nu mai au de mult timp. Dar au avut și ele când erau mici. Acum am fete mari, au telefoane, mă sună când sunt în cameră și îmi cer să le fac ceva de mâncare. Dar nu prea le merge cu mine, le pun să coboare.

Dacă mă pui și pe o barcă eu întreb încontinuu când ajungem pe mal. Mie îmi place să știu că sunt în siguranță. Uite, am fost în Maldive, în februarie, în fiecare noapte nu aveam liniște pentru că eram cu vila atât de aproape de mal, auzeam marea, iar eu îmi făceam filme în cap că vine vreun val imens  și ne ia. Am început să mă duc la toți localnicii de pe insulă să-i întreb ce s-ar întâmpla dacă ar veni un val imens. Mi-au spus că au case de siguranță și i-am pus să-mi facă tot instructajul', a povestit Giulia Nahmany, pentru Ego.ro.

Citește și: Cum își menține silueta Giulia Nahmany, după ce a slăbit: „Sunt exerciții speciale care se pot face”

Citește și: Cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici.Este în TOP 10 mondial

Citește și: Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme: „Secretul numărul unu în frumusețe'

Citește și: Anamaria Prodan a spus adevărul despre cadourile primite de la Reghecampf: „Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul”

Cum își ține atacurile de panică sub control

Odată cu trecerea timpului, Giulia Nahmany a decis să își înfrunte temerile și să se bucure de viață. În luna februarie a acestui an și-a dus familia într-o vacanță în Maldive. Cu aceeastă ocazie, vedeta a apelat la câteva trucuri ca să își țină teama sub control pe cât de mult posibil.

„În hidroavionul până la insulă mi-am pus niște dopuri în urechi, pentru că zgomotul este foarte puternic, și am făcut exerciții de respirație. Tot drumul. Închid ochii și fac exerciții de respirație. Am avut și fobie de avion, dar am zis că nu am cum să evit mersul cu avionul. Așa că tot cu exerciții de respirație pot zbura.

Doar când sunt turbulențe mă deranjează. În rest sunt mai calmă. Știu exact când s-a declanșat această teamă de avion. A fost după ce era să mă înec în Israel, în mare. După ce era să mă înec, dintr-o dată mi s-a declanșat această teamă de avion”, a mai dezvăluit Giulia, pentru sursa citată anterior.

Ce spune vedeta despre moarte

A fost la un pas să își piardă viața într-un mod cumplit. Dar acum privește asta doar ca pe o trecere către o altă etapă. Giulia Nahmany îi sfătuiește pe fanii ei să aibă grijă și să facă fapte bune.

„Prin această evoluție spirituală pe care am avut-o și am dobândit-o în ultimii ani, am învățat că nu trebuie să avem această teamă de moarte, pentru că oricum, la un moment dat, vom trece într-o altă dimensiune și trebuie să privim și moartea ca fiind o parte din viață. E foarte greu. Yoga și meditațiile ajută extraordinar de mult. Trebuie să învățăm să conștientizăm gândurile noastre, acțiunile noastre și să facem fapte bune, pentru că asta este tot ce contează', a încheiat ea.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton