Ce frumoase sunt fiicele lui Vladimir Drăghia. Cum arată Alaia Zora și Alegra Nova: "Iubirea dintre ele crește pe zi ce trece"

 Dumitrache Laura
.

Ce frumoase sunt fiicele lui Vladimir Drăghia. Vladimir Drăghia are o carieră de succes și trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soția lui, Alice Cavaleru. Au împreună două fiice superbe, Alaia Zora, în vârstă de 6 ani și Alegra Nova, 1 an. Iată cât de mari și frumoase au crescut fiicele actorului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani, iar anul trecut au devenit părinți pentru a doua oară. Au împreună două fiice minunate, pe Alaia Zora și Alegra Nova.

alice cavalerualice cavaleru

Alice Cavaleru și Vladimir Draghia sunt activi pe rețelele de socializare și postează deseori imagini cu fiicele lor. Zora și Alegra au moștenit frumusețea părinților lor și le-au înflorit viețile părinților lor. Actorul este extrem de fericit și împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal.

Citește și: Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică: „Să ne trăiască 1000 de ani”. Imagini de la petrecere

Citește și:Alice Cavaleru îi reproșează lui Vladimir Drăghia că petrece prea mult timp la filmările pentru „Clanul': „Stau mult fără să fac nimic'

Citește și:Tatăl Ancăi Țurcașiu, mărturisiri emoționante despre fiica și soția lui, în direct, la Măruță: „Asta moștenește Anca de la mama ei… fără secrete, fără ocolișuri”

Citește și:Diana Sar a filmat scene de amor și le-a vizionat alături de tatăl ei: „A fost la premieră, cu mine în sală. A fost puțin…”

Ce frumoase sunt fiicele lui Vladimir Drăghia, Zora și Alegra

Vladimir Drăghia formează un cuplu cu Alice Cavaleru, femeia care i-a devenit soție în urmă cu cinci ani. În anul 2017, Alica Cavaleru a adus-o pe lume pe Alaia Zora, primul copil al cuplului. Anul trecut, actorul din serialul Clanul a devenit tată pentru a doua oară, după ce a venit pe lume Alegra Nova. Alice și Vladimir Drăghia sunt activi pe rețelele sociale și postează des imagini cu fiicele lor. Alaia Zora,în vârstă de șase ani, a moștenit frumusețea părinților ei, în special ochii albaștri ai mamei sale.

Zora este obișnuită cu aparatul de fotografiat, iar părinții săi postează des poze cu ea pe Instagram. De asemenea, mezina familiei, Alegra Nova, de numai un an, apare alături de familia ei în imaginile din mediul online. Alice Cavaleru petrece mult timp alături de fiicele sale și se bucură de acest lucru. Alegra Nova și Alaia Zora sunt rodul iubirii dintre Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Viața celor doi s-a schimbat radical după venirea pe lume a fiicelor lor și au o relație mai puternică. Zora și Alegra au o relație specială, iar Alice Cavaleru este foarte fericită că se înteleg foarte bine. „Poză cu echipa mea. Mă topesc după felul în care Zora i-a luat piciorușul Alegrei și l-a lipit de fața ei. Iubirea dintre ele crește pe zi ce trece și e atât de frumos să le vedem împreună.„, a scris Alice Cavaleru la descrierea unei imagini in care apare alături de familia ei.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru plănuiesc să adopte un copil

Vladimir Drăghia a declarat într-un interviu că este fericit și împlinit alături de familia lui. De asemenea, actorul a declarat că el și soția lui vor să adopte un copil pe viitor, dar momentan sunt multumiti de familia pe care o au. Actorul și creatoarea de conținut trăiesc de mai multi ani o poveste de dragoste, iar în iulie 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe o plajă privată din Mamaia.

Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra. Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla', a declarat Vladimir Drăghia potrivit unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton