Ce gafă a făcut Teo Trandafir cu un invitat, în direct: "Dacă nu este un lucru dramatic, îl tratezi cu umor"

 Oana Pantazi
.

Recent, Teo Trandafir a povestit, cu sinceritatea caracteristică, despre gafa pe care a făcut-o în emisiunea ei, la Kanal D, cu un invitat care s-a dovedit a fi… altcineva. Interlocutorul vedetei a trecut cu delicatețe peste moment. Iată ce spune Teo despre inerentele gafe care se petrec în special în show-urile live!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Conform zicalei „Numai cine nu muncește, nu greșește”, de-a lungul carierei de peste 30 de ani și Teo s-a confruntat cu situații delicate, recent aceasta dezvăluind, printre altele, ce gafă ca făcut cu un invitat, fără să știe că, de fapt, i se adresa altcuiva.

e3e3

Ce gafă a făcut Teo Trandafir cu un invitat, în direct

Pe Teo experiența imensă o ajută să treacă ușor peste momentele delicate din emisiunile live, însă, cu toate acestea, a avut și ea parte de situații dificile. Despre una dintre ele, vedeta Kanal D a povestit într-un interviu pentru Ciao, unde a vorbit despre o situație jenantă prin care a trecut.

Citește și: „Pentru mine a fost o experiență năucitoare, a început să plângă’. Cum a fost Teo Trandafir lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț, în emisiunea ei de la Kanal D

Citește și: Deea Maxer a plâns în direct, în emisiunea lui Teo Trandafir, după criticile din mediul online cu privire la divorțul de Dinu Maxer: „Mă afectează'

Citește și: Vica Blochina s-a pozat nud, la două luni după intervenția de micșorare a stomacului: „Oglindă, oglinjoară…’. A slăbit 12 kilograme

La una dintre emisiunile sale, Teo a avut ca invitat un medic, însă acesta, fiind împiedicat de obligațiile profesionale, nu a putut fi prezent și a fost înlocuit de un coleg. Vedeta nu a știut și i s-a adresat cu numele colegului care ar fi trebuit să fie prezent în platou. Invitatul a depășit însă momentul cu multă delicatețe.

„La un moment dat, unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam.

În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de două ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor', a dezvăluit Teo Trandafir pentru sursa citată.

Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune

De cel puțin trei decenii Teo își încântă fanii și de fiecare dată trece sticla, ceea ce o face una dintre cele mai iubite vedete TV. Deși e greu de crezut, dat fiind că are o experiență vastă, Teo are și ea micile ritualuri și chiar superstiții legate de bunul mers al emisiunii.

„De fiecare dată când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dăm idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred că fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și mă încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare dată înainte de a intra în emisie', a dezvăluit Teo Trandafir într-un interviu pentru Kanal D.

Vedeta a vorbit și despre alegerea subiectelor, dar și a invitaților din emisiunea sa.

„Omul trebuie să fie relaxat, distrat, intrigat, informat. În funcție de asta, alegem și subiectele pentru emisiune. Cele care mă impresionează pe mine cel mai mult au în centru un personaj care-i gata să ofere și să împărtășească. În afară de subiectele informative sau de curiozitățile de fiecare zi, se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata', a mai spus Teo.

Teo Trandafir și-a făcut cont de Tik Tok la 55 de ani

De curând, Teo Trandafir a început să fie activă și pe TikTok. Realizatoarea TV recunoaște că încă se adaptează cu conținutul de pe plaforma de socializare și recunoaște că publicul din mediul online este cu mult diferit. Vedeta a decis să-și facă acest cont, pentru a urmări oamenii dragi și pe această aplicație.

„Am un cont de Instagram care a depășit jumătate de milion de oameni, ceea ce pentru mine a fost surprinzător și, cu modestie spun, am fost foarte mândră de asta. Contul de TikTok este încă la început, pentru că nu înțeleg foarte bine, deocamdată, fenomenul. Văd foarte mulți oameni care doar imită ce fac alții, ceea ce îmi este greu să înțeleg, dar urmăresc oamenii dragi și pe TikTok. Publicul din mediul online este diferit. Trăim într-o societate lipsită de timp și de răbdare. Pentru online trebuie să livrezi un conținut explicit, rapid și mai lesne de înțeles, a încheiat azi, a spus Teo Trandafir, potrivit unica.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton