Ce gest a făcut Victor Rebengiuc pentru Sofia Vicoveanca la Gala Andreei Marin, de la Palatul Parlamentului, și ce cadou i-a făcut artista jurnalistei: „De câte ori vine la București îmi aduce câte ceva în traistă”/ EXCLUSIV

.

Ce gest a făcut Victor Rebengiuc pentru Sofia Vicoveanca la Gala Andreei Marin, de la Palatul Parlamentului, și ce cadou i-a făcut artista jurnalistei. Celebra cântăreață de muzică populară, prezentă la un eveniment găzduit de „Zâna Surprizelor', spune că anii nu contează, ci important e ceea ce simțim și cum ne simțim. Aceasta i-a dăruit Andreei Marin un volum de versuri, prilej cu care jurnalista a dezvăluit că îndrăgita interpretă obișnuiește să-i facă mereu cadouri, când vine la București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce gest a făcut Victor Rebengiuc pentru Sofia Vicoveanca la Gala Andreei Marin, de la Palatul Parlamentului, și ce cadou i-a făcut artista jurnalistei. Cântăreața a urcat, recent, pe scenă să-și ridice premiul. A făcut-o în pași de dans și a fost prezentată de Iuliana Tudor la Gala „Nu există nu se poate'.

img-20240425-wa0017img-20240425-wa0017

Citește și: Sofia Vicoveanca, mărturisiri dureroase despre copilărie. S-a refugiat cu mama ei în Ucraina, în al Doilea Război Mondial: „Tata a fost dus în lagăr la ruși, nici nu mai știam dacă mai trăiește. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă…' / EXCLUSIV

Citește și: „Am ajuns să avem momente doar pentru noi doi cu programare. Pasiunea s-a transformat în timp…”. Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, despre schimbările din viața de cuplu, după 10 ani de căsnicie/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină a început să mănânce carne după opt ani în care a fost vegetariană. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: „Nu îmi ieșeau bine analizele”/ EXCLUSIV

Citește și: Sofia Vicoveanca îi pune la zid pe cei care fac playback. Artista cântă live la 82 de ani: „Normal că mă ține vocea. Ăștia de 18 ani merg pe bandă înregistrată”

Ce gest a făcut Victor Rebengiuc pentru Sofia Vicoveanca la Gala Andreei Marin, de la Palatul Parlamentului, și ce cadou i-a făcut artista jurnalistei

„Invit un om de televiziune la care țin foarte mult, imediat îi spun numele. Te îmbrățișez draga mea', a spus Andreea Marin, gazda evenimentului „Nu există nu se poate', de la Palatul Parlamentului. Iuliana Tudor a prezentat-o pe o celebra artistă Sofia Vicoveanca, după ce a făcut o introducere scurtă. A spus despre ea că e un adevărat exemplu demn de urmat, de toate generațiile.

'Nu vreau să vă țin foarte mult, pentru că este târziu. Ce vreau să vă spun este că eu promovez o lume în care reperile sunt simple. E o lume a bunului simț, a tot ceea ce înseamnă buna rânduială a cărei simbol este această minunată doamnă. Prin tot ce înseamnă viața sa, avem prin domnia sa un exemplu de urmat. Și dacă suntem în 2024, Mihai Morar mi-a spus în podcastul său 'o să rămâi fără job, prin ceea ce faci'. Mă încăpățânez să fac asta, pentru că există oameni ca domnia sa', a spus Iuliana Tudor, înainte să o invite pe scenă pe Sofia Vicoveanca. 

Sofia Vicoveanca: 'Anii nu sunt cei din buletin…'

În drum spre scenă, celebra cântăreață de muzică populară a trecut prin fața marelui actor Victor Rebengiuc, și el premiat la „Gala Nu există nu se poate', a cărei amfitrioană a fost Andreea Marin. În acel moment, actorul, în baston la 91 de ani, s-a ridicat în picioare în fața Sofiei Vicoveanca. Interpreta de folclor l-a pupat și pe el, dar și pe soția acestuia, Mariana Mihuț. 

Sofia Vicoveanca și-a făcut apariția pe scenă în pași de dans pe o piesă de-a sa, în timp ce publicul din sală o aplauda frenetic. 

'Bună seara, mulțumim tuturor celor care iubesc tradițiile…. Eu, dacă hotărăște Bunul Dumnezeu, pe 1 octombrie ar trebui să împlinesc 65 de ani de cântec. Anii nu sunt cei din buletin, sunt cei pe care-i simțim. Eu nu mă uit în buletin, că nu mă interesează. Vă țuc sufletul. Eu vin de la Suceava, de departe.', a spus Sofia Vicoveanca.

Ce i-a dăruit Sofia Vicoveanca Andreei Marin

Andreea Marin a întrebat-o pe Sofia Vicoveanca ce are în traista celebră, moment în care artista a scos un volum pe care i l-a dăruit: „De câte ori vine la București îmi aduce câte ceva în traistă'.

'Domnul să vă aibă în grijă, sărbători cu lumină, pace și liniște sufletească. Eu când urez ceva, chiar se împlinește din toată inima. Ce-mi doresc mie, vă doresc dvs din plin. Vă țuc sufletul', a mai spus Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, dezvăluiri neștiute din copilărie

Sofia Vicoveanca ne-a făcut, acum ceva timp, unele mărturisiri dureroase despre copilăria ei, în revista VIVA! Îndrăgita artistă a trăit o vreme în Ucraina, unde se refugiase cu mama ei, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, după ce tatăl său fusese dus în lagăr, la ruși. Se descurca greu cu hrana, iar lipsurile materiale erau mari, dar soarta avea să-i pregătească o surpriză, în prezent fiind una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România.

'Ce ați vrea să știți din „greu?. Vă spun o mică poveste, de copil. Nu mâncasem carne de nu mai știam când, parcă de niciodată. Așa aveam sentimentul. Aveam găini, aveam ouă… Pâine nu aveam, dar aveam mămăligă. Și ciorbe cu fel de fel de legume, găsite prin lume. Cineva mi-a dăruit o găinuță neagră, cu picioarele scurte ca de rățușcă. Îi spuneam Negruța.

Mama îmi dădea mâncare într-un castron, într-un blid așa. Pe o parte mâncam eu, pe cealaltă parte mânca Negruța. Când strigam Negruța, ea venea „lipa-lipa. Vara, când era căldură mare, o înfășam și îi lăsam doar ochișorii pe afară. O înveleam și o legănam. Îmi făcuse un vecin un legănuț și râdeau mătușile de mine că, în căldura aceea, Negruța nu se mișca. Ne aveam una pe alta. Când o strigam, ea apărea imediat. E ceva ce nu se poate povesti.', povestea artista.

'Și vine mama într-o zi și spune: „Hai, că am făcut mâncare bună, ceva bun!. Repet, nu mai mâncasem carne de nici nu mai țineam minte. Și-mi spune: „Avem cărniță. Eu, în momentul acela, ies afară și văd penele Negruței pe gunoi. Eu nu am luat o lingură de ciorbă. Am plâns-o, am bocit-o pe Negruța. Nu am să uit cât oi trăi! Iar mama mi-a spus: „Dacă știam că așa îți e de dragă Negruța, nu o tăiam! Dar era bătrână, trebuia să o tai. Nu m-a convins. Nu am mâncat o gură din mâncarea făcută de mama. A fost cumplit. Cam așa sunt amintirile mele.', mai spune aceasta.

Foto: Facebook, Gala Nu există nu se poate, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton