Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru și ce spune despre adopția fiicei lor, Roxana India: „Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil…”

 Dumitrache Laura
.

Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Dragoș Bucur formează un cuplu cu Dana Nălbaru de 18 ani și au împreună trei copii minunați. Cei doi s-au căsătorit în anul 2005 și au decis să-și țină relația departe de ochii curioșilor. De asemenea, împreună au luat hotărârea de a adopta pe Roxana, în urmă cu câțiva ani. Recent, actorul a vorbit despre prima întâlnire cu soția lui, dar și despre adoptia fiicei lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară și formează un cuplu cu Dana Nălbaru, care este căsătorit de 18 ani. Au împreună trei copii, pe Sofia, 17 ani, Kadri, 7 ani, și pe Roxana, 11 ani, fetița lor adoptată. Invitat în podcastul moderat de Jorge, Dragoș Bucur a făcut declarații inedite despre prima întâlnire cu soția lui, dar și despre adoptia fiicei lor, Roxana.

dragos bucur familiedragos bucur familie

Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, de la Pro Tv, a vorbit despre adopția fiiicei lui, Roxana. Mulți au fost curioși să afle motivul care stă în spatele deciziei de a infia un copil, iar actorul a răspuns cu sinceritate la întrebările lui Jorge.

Citește și: Dragoș Bucur a ajuns la spital când filma pentru lungmetrajul Încă două lozuri, dar n-a renunțat la filmări: „Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de…'

Citește și:„Nu pot să spun că e foarte afectuos, că nu e”. Fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, declarații neașteptate despre tatăl ei. Cum îl descriu copiii cei mici

Citește și:Fulgy a împlinit 26 de ani. Ce decizie neașteptată a luat de ziua lui: „Am ales să-mi ofer o vacanță de trei ani”

Citește și:Plușica de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația dintre ea și Culiță Sterp: „M-a surprins când s-a căsătorit…”

Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur și Dorian Boguță au fost invitați în podcastul Vorba lui Jorge.', unde au vorbit despre cariera și viața lor personală. Dragoș Bucur a făcut declarații surprinzătoare despre prima întâlnire cu soția lui, artista Dana Nălbaru. Cei doi sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună trei copii minunați. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au decis să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și au fost întotdeauna discreți cu viața lor personală. Chiar și așa, actorul a povestit cum a decurs prima întâlnire cu soția lui.

„Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!', a mărturisit actorul în podcastul Vorba lui Jorge.'

Dragoș Bucur a vorbit deschis despre adopția fiicei lui, Roxana

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au o familie minunată, iar împreună au trei copii, pe Sofia, Kadri și Roxana. În urmă cu câțiva ani, cei doi au decis să o adopte pe Roxana, care acum are 11 ani,iar Dragoș Bucur a vorbit în cadrul podcastului despre procesul de adopție. Multi au vrut să afle motivul care se află în spatele unei astfel de decizii.

Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil e mai bun! Dacă stai să te gândești că foarte mulți oameni înfiază copii pentru a-i abuza, cum bănuiesc că ai văzut în foarte multe documentare sau întâmplări din start… Dar se întâmplă din păcate foarte des. Bănuiesc că știi sau ai urmărit. Sunt tot felul de cazuri mai ales în ultimii ani… iar motivele, pe lângă astea care sunt bolnăvicioase și ar trebui tăiate din rădăcină… Sunt diverse motivele, de la oameni care nu pot avea copii și într-adevăr eu cred că e păcat să n-ai grijă de un copil dacă poți să ai grijă și îți dorești, până la cine știe, chestii personale, promisiuni în față, nu știu, în fața lui Dumnezeu sau în fața ta. Sunt atât de diferite motivele, că am mai vorbit așa de-a lungul timpului cu oameni care au înfiat, sunt… pot fi complet diferite motivele (…) Crede-mă că sunt foarte foarte diferite răspunsurile oamenilor. Adică și dacă ți-aș spune eu probabil că nu ai auzit a doua oară de la altcineva care a adoptat. Nu poți să pui egal între motivele pentru care cineva face lucrul ăsta', a declarat Dragoș Bucur.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton