Ce greutate are acum Vlăduța Lupău. Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

 Laciu Andreea
.

S-a aflat ce greutate are acum, de fapt, Vlăduța Lupău. Artista de muzică populară a dezvăluit cu multă sinceritate câte kilograme a luat pe timpul sarcinii. Vedeta abia așteaptă să își țină băiețelul în brațe, dar nu și-a ignorat și cariera. Chiar și cu puțin timp înainte să devină mamă pentru prima oară, și-a onorat contractele pentru concerte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața și soțul ei, Adi Rus, au trecut prin momente grele în trecut, după ce a suferit de endometrioză. Din fericire, dorința de a deveni mamă i s-a îndeplinit, iar acum așteaptă să își țină fiul în brațe. Sinceră, ca de obicei, Vlăduța Lupău nu s-a ferit să vorbească deschis despre kilogramele în plus.

vladuta-lupau-1-1vladuta-lupau-1-1

Ce greutate are Vlăduța Lupău. Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Artista de muzică populară este extrem de activă pe rețelele de socializare, chiar și acum, înainte să devină mamă. Cu această ocazie, ea a făcut o serie de dezvăluiri despre starea ei din acest moment, dar și despre planurile pentru naștere. Conform unei intervenții pe InstaStory, se pare că Vlăduța Lupău are acum 68 de kilograme și a luat în plus un total de 12 kilograme după ce a rămas însărcinată.

„Vreau să încerc natural … însă dacă nu se va putea sau la cel mai mic sfat al doctorilor trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine … și bineînțeles și mama. Vedem', a mai dezvăluit cântăreața, conform Spynews.ro.

Citește și: De ce a refuzat Vlăduța Lupău să-i ia numele soțului, după căsătorie: „Am muncit de mică pentru ca…'

Citește și: Ce spune Camelia Mitoșeru despre noua iubită a lui Mihai Mitoșeru: „Am aflat și eu de la televizor'

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, cu puțin timp înainte de a-l face tătic. Poza care a primit 50 de mii de like-uri

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia, vacanță în Bulgaria. Cât costă hotelul unde s-au cazat

Cum s-a pregătit pentru venirea pe lume a bebelușului

Artista este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă. Muncește din greu și vrea să îi asigure copilașului ei tot ceea ce are nevoie. Tocmai de aceea, Vlăduța Lupău a pregătit un total de trei camere pentru fiul ei. Una este în apartamentul în care ea și soțul ei locuiesc acum, cea de-a doua este situată în noua casă în care se vor muta, iar cea de-a treia cameră se află în casa bunicilor.

Ce procedură medicală a făcut după operația de endometrioză

Vedeta a trecut prin momente grele din cauza acestei afecțiuni, cu care se luptă foarte multe femei. A fost nevoită să meargă și să consulte mai mulți medici pentru că este o boală despre care multe cadre medicale nu cunosc suficient de multe detalii despre ea.

„Este una dintre cele mai întâlnite boli în rândul femeilor în ziua de azi și le sfătuiesc să meargă să se trateze, iar când zic asta, din păcate, e operație, alte variante și povești nu prea sunt… Depinde cât sunt de norocoase. Eu am stat ceva și am mers la câțiva doctori până, într-adevăr, mi-am dat seama că n-am altă variantă. Din păcate, nu mulți doctori știu foarte multe despre această boală, pentru că încă nu se știe de unde a apărut și care sunt cauzele ei”, a declarat Vlăduța Lupău, în exclusivitate pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton