Ce i-a promis Prințul William lui Kate Middleton, după ce aflat că Prințesa de Wales suferă de cancer: „O voi face...”

 Oana Pantazi
.

Ce i-a promis Prințul William lui Kate Middleton după ce aflat că Prințesa de Wales suferă de cancer. Vestea că Prințesa de Wales suferă de cancer a luat prin surprindere o lume întreagă, cu atât mai mult cu cât, cu puțin timp în urmă, și socrul ei, Regele Charles al III-ea a dezvăluit că cuferă de cancer. Iată ce i-a promis Prințul William soției sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a promis Prințul William lui Kate Middleton după ce aflat că Prințesa de Wales suferă de cancer. La scurt timp după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, nora suveranului, Kate Middleton, a făcut un anunț șocant prin intermediul unui mesaj video, dezvăluind că suferă la rândul ei de cancer și, mai mult, că face chimioterapie. Soția Prințului William, mamă a trei copii, a mărturisit că această veste a venit ca un șoc uriaș pentru familia lor. Iată ce dezvăluire a făcut Prințul William la prima apariție publică de când soția sa a dezvăluit că suferă de cancer, în urmă cu o lună.

hepta_3931347-scaled-1hepta_3931347-scaled-1

Ce i-a promis Prințul William lui Kate Middleton după ce aflat că Prințesa de Wales suferă de cancer

În aceste momente grele pentru Familia Regală Britanică, în timp ce atât Kate Middleton, cât și regele Charles fac chimioterapie, partenerii lor de viață, Prințul William și Camilla, îi suplinesc pe aceștia în ceea ce privește îndatoririle publice. Prințul William a vizitat recent o organizație de caritate din Surrey, unde a mărturisit ce promisiune i-a făcut soției sale după ce a primit cruntul diagnostic de cancer, notează publicația Mirror.

Citește și: Prințul William, criticat după ce a postat un prim mesaj despre o altă femeie, după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer: „Mulțumesc pentru…’

Citește și: Ce spune un expert în limbaj corporal despre clipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer: ‘Strângerea ei de mână sugerează… Ce a observat la Prințesa de Wales atunci când vorbește despre Prințul William

Prințul de Wales a ajutat personalul organizației la pregătirea preparatelor în bucătărie și la încărcarea alimentelor pentru beneficiari. O voluntară în vârstă de 71 de ani, pe nume s-a numărat Rachel Candappa, i-a oferit, cu această ocazie, Prințului William două ilustrate cu urări de însănătoșire pentru Kate și pentru Regele Charles. Vizibil emoționat, William i-a spus femeii: 'Mulțumesc, ești foarte amabilă!'. Apoi, femeia l-a rugat să aibă grijă de soția lui. 'O voi face', i-a răspuns William.

Aceasta este, de altfel, și promisiunea pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton de îndată ce medicii au anunțat-o că suferă de cancer, mai menționează sursa citată.

Kate Middleton își pregătește retragerea într-o casă secretă

De la anunțul făcut de Kate Middleton, că suferă de cancer, Prințul William nu a mai apărut în public până ieri, 18 aprilie. A trecut aproximativ o lună de la vestea care a șocat întreaga opinie publică, iar anul acesta, dat fiind contextul, cuplul regal a petrecut vacanța de Paște departe de ochii lumii, în Norfolk, alături de cei trei copii.

Potrivit Mirror, cuplul regal lucrează la renovarea și extinderea unei anexe adiacente de la Adelaide Cottage. Dacă Adelaide Cottage este situată perfect, aflându-se în apropiere de Lambrook School, acolo unde învață prinții George și Louis și prințesa Charlotte, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că aceștia au planuri de a extinde casa de vacanță, pentru a o folosi pentru recuperarea prințesei de Wales.

„William și Kate adoră Adelaide Cottage, dar este vorba despre cum reședința aceea se potrivește cu nevoile familiei, Anmer Hall este mai mare, are și terenuri întinse’, a dezvăluit sursa respectivă pentru OK!Magazine, potrivit Mirror.

Recentele informații spun că Kate Middleton are o casă secretă de care puțină lume știe, fiind vorba de cabana Tam-Na-Ghar.

Prințul și Prințesa de Wales își petrec majoritatea timpului cu copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în apartamentul 1A de la Palatul Kensington sau la Anmer Hall din Sandringham, dar au și o a treia reședință regală mai puțin cunoscută, pe domeniul Reginei, Balmoral Estate, cabana Tam-Na-Ghar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton