Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul: "Nu îndrăznește nimeni să-ți spună, eu îmi asum"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul. Criticul de film Irina Margareta Nistor și regizorul serialului Clanul, Anghel Damian, au ajuns față-n față la podcastul lui Codin Maticiuc. Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai respectați specialiști în cinematografie de la noi din țară, nu s-a putut abține să nu aducă câteva critici serialului Clanul. Subiectul polemicii dintre Margareta Nistor și Anghel Damian a fost distribuția producției de pe PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul. Regizorul serialului Clanul de pe PRO TV, Anghel Damian, și criticul de film Irina Margareta Nistor au fost invitați la podcastul lui Codin Maticiuc, pentru a împărtăși din experiența lor din cinematografie. Margareta Nistor este unul dintre cei mai respectați experți în domeniul filmului și a avut câteva critici la adresa serialului Clanul. Regizorul Anghel Damian nu a fost de acord cu părerea Margaretei Nistor, dar și-a exprimat aprecierea față de sinceritatea de care a dat dovadă. Criticul de film a adăugat că ea și tânărul regizorul au avut mici neînțelegeri de-a lungul timpului, dar fiecare a avut o atitudine respectuoasă unul față de celălalt.

Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul

Irina Margareta Nistor a fost invitata lui Codin Maticiuc la podcast, alături de Anghel Damian, unde a recunoscut că a avut câteva divergențe în trecut cu tânărul regizor, dar că s-au rezolvat. Ea și-a luat în serios rolul de critic de film și a spus, chiar de față cu Anghel Damian, ce nu i-a plăcut la serialul Clanul. Margareta Nistor s-a referit în special la distribuție și a spus că actorii seamănă între ei.

Am avut și divergențe. Păi ar fi cam plicticos să nu avem. Când mi-au zis de la PRO că o să prezint cu cineva din Clanul, poate îmi ziceți cu cine prezint să mă uit și eu la actorul ăla. Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei.

Eu nu știu care e unul, care e altul.  Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu” a fost părerea Margeretei Nistor.

Citește și: Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian: 'O să fie spontan, fără tam-tam. O să zicem hai la biserică acum și mâine la cununia civilă'

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre 'Everything Everywhere All at Once', cel mai bun film de la Oscar 2023: „E foarte uman, până la un punct…'

Citește și: Cine este Maria Obretin din serialul „Clanul': „Eu nu am jucat fete naive nici în facultate'. E prietenă cu Anghel Damian și Lia Bugnar

Citește și: Cui îi va lăsa Irina Margareta Nistor moștenirea ei. Criticul de film nu are copii: „Mai mult decât atât nici că se poate'

Anghel Damian a reacționat imediat la critica Irinei Margareta Nistor și a argumentat:

„Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile', a intervenit imediat Anghel Damian, evident, contrariat.

Anghel Damian către Irina Margareta Nistor: „E prima oară când aud remarca asta”

Polemica dintre Irina Margareta Nistor și Anghel Damian a continuat, aceasta dând ca exemplu filmul lui Corneliu Porumboiu „A fost sau n-a fost”, spunând că în pelicula respectivă au jucat și actori din provincie, mai puțin cunoscuți.

Da, da pentru că tu îi cunoști. Uite, ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r.: în filmul „A fost sau n-a fost'), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe niciunul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat', a adăugat Irina Nistor.

Anghel Damian a reacționat foarte surprins la opinia critică a Margaretei Nistor cu privire la serialul Clanul.

„E prima oară când aud remarca asta', i-a zis Anghel Damian. „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum', a spus Irina Margareta Nistor.

Cum a reacționat Anghel Damian la critica Margaretei Nistor

Discuția dintre Margareta Nistor și Anghel Damian a continuat, regizorul precizând că nu este deranjat de criticile ce i se aduc.

„Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?', a reacționat regizorul de la Clanul. „Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general', a explicat Irina Nistor.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi', a mai spus Anghel. „Uite, la Vlad, îi distingeam perfect', a încheiat Margareta Nistor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton