Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu, după eliminarea de la Survivor 2023: „Am și vorbit cu ea și m-a șocat”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu, după eliminarea de la Survivor 2023. Robert Moscalu a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare despre colega sa, Andreea Moromete, după eliminarea acesteia de la Survivor România. Robert Moscalu a spus în emisiunea lui Măruță, ce confesiune i-a făcut Andreea Moromete, după ce a părăsit concursul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu, după eliminarea de la Survivor 2023. Survivor România 2023 se apropie de marea finală, iar, recent, Andreea Moromete a fost eliminată, deși avea colanul de imunitate. Concurenta a preferat să cedeze colanul colegei sale, Alexandra Porkolab, deoarece a crezut că are mai multă nevoie de un astfel de avantaj. Andreea Moromete a fost votată de public să părăsească competițe, ea fiind una dintre cele mai criticate participante din sezonul actual Survivor România 2023. Robert Moscalu, cel de care Andreea Moromete s-a apropiat ceva mai mult de-a lungul competiției, a declarat, la show-ul lui Măruță, că a vorbit cu fosta sa colega și că aceasta i-a făcut o confesiune care l-a surprins total.

robert-moscalu-s-a-tatuat-dupa-ce-s-a-intors-de-la-survivor-romania_31_1_size24robert-moscalu-s-a-tatuat-dupa-ce-s-a-intors-de-la-survivor-romania_31_1_size24

Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu, după eliminarea de la Survivor 2023

Robert Moscalu a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a comentat eliminarea fostei sale colege, Andreea Moromete. Acesta a menționat că a avut o discuție cu Andreea, care i-a recunoscut că a avut un comportament ce a lăsat de dorit, în cadrul Survivor România 2023. De asemenea, Robert a explicat faptul că proaspăta eliminată știe că nu este atât de plăcută de public.

Am și vorbit cu Andreea. Am vorbit aseară cu ea și m-a șocat. A realizat ce gesturi a făcut și a zis: ‘zici că eram diabolică. Sincer, i-am spus, că este numărul 1 pe hate. Știe și ea, realizează și ea', a spus Robert Moscalu în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Citește și: Survivor România 2023. Cui i-a dat Andreea Moromete simbolul imunității ascunse, după ce a fost eliminată din competiție: „Nu mă așteptam'

Citește și: Ce lege a schimbat Andreea Marin pentru persoanele cu dizabilități: „Lumea e mai echilibrată, asta este lecția”

Citește și: „Doar o femeie poate iubi până ce inima îi este sfâșiată'. Shakira, discurs referitor la relația cu Pique, la premiile Billboard 2023

Tu ești conștient că lumea crede că Andreea este îndrăgostită de tine?', l-a întrebat Cătălin Măruță pe Robert. Fostul Războinic a răspuns că nu este cazul de o astfel de legătură cu Andreea Moromete. Nu! Păi dacă am vorbit că îi găsim pe cineva? Nu cred'.

Câți bani a câștigat Andreea Moromete, după 18 săptămâni la Survivor România 2023

Andreea Moromete a făcut parte în echipa Războinicilor și a pășit în emisiune în data de 9 ianuarie 2023. Miercuri, 10 mai, aceasta a fost eliminată de la Survivor 2023, ceea ce înseamnă că a petrecut nu mai puțin de 18 săptămâni în Republica Dominicană.

Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Andreea Moromete tot s-a ales cu ceva bani în cele 18 săptămâni de la Survivor.

Potrivit unor surse, fiecare războinic a primit pentru participarea în competiție circa 1000 de euro pe săptămână. Astfel, pentru 4 luni jumate, Andreea Moromete s-ar fi ales cu 18000 de euro, o sumă deloc mică, scrie Fanatik.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton