Ce i-a spus judecătorul lui Silviu Prigoană după ce a divorțat și s-a recăsătorit de patru ori cu Adriana Bahmuțeanu: „Atunci l-am întrebat dacă pot să mă însor cu alta și...”

.

Ce i-a spus judecătorul lui Silviu Prigoană după ce a divorțat și s-a recăsătorit de patru ori cu Adriana Bahmuțeanu. Toată lumea știe povestea de dragoste cu năbădăi dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, care a durat ani și ani de zile. Au divorțat de patru ori și tot de atâtea ori s-au recăsătorit, abia divorțul cu numărul cinci fiind definitiv. Iată ce i-a spus judecătorul care s-a ocupat de cazul lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat cu mare scandal în urmă cu mai mulți ani, însă discuțiile dintre ei nu s-au terminat nici în ziua de azi, chiar dacă și-au refăcut viețile amoroase. În urmă cu câteva săptămâni cei doi erau protagoniștii unui mare conflict, de data aceasta fiind vorba despre custodia copiilor și creșterea lor.

silviu-prigoana-sustine-ca-de-fapt-adriana-bahmuteanu-ar-fi-fost-violenta-cu-cei-doi-copii-1silviu-prigoana-sustine-ca-de-fapt-adriana-bahmuteanu-ar-fi-fost-violenta-cu-cei-doi-copii-1

Citește și: Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard: „Nu este de acord cu niciun tratament medical. Fac grevă la primărie…”

Citește și: Autopsia lui Matthew Perry a stabilit cauza decesului. De ce a murit, de fapt, actorul din „Friends”, la 54 de ani

Citește și: Lui Adi Sînă i s-au furat 1200 de dolari de pe card: „Tocmai am fost prădat, până m-am prins eu…”

Ce i-a spus judecătorul lui Silviu Prigoană după ce a divorțat și s-a recăsătorit de patru ori cu Adriana Bahmuțeanu

Între timp se pare că lucrurile s-au mai liniștit între ei, asta după ce au ajuns din nou la Tribunal. Recent, Silviu Prigoană a povestit un moment amuzant, cel puțin acum, pe care l-a traversat atunci când a divorțat pentru a patra oară de Adriana Bahmuțeanu. Mai concret, este vorba despre ceea ce i-a spus judecătorul care se ocupa de cazul lor de la început.

„4 căsătorii am avut, dar nu contează, 4, 5 tot aceeași. Iar la ultima căsătorie mi-a zis judecătorul: de ce te însori cu aceeași femeie? Dacă te însori cu aceeași femeie, de ce mai divorțezi? Și atunci am întrebat: Pot să mă însor și cu alta? Păi da, cum să nu!', a povestit Silviu Prigoană, potrivit Kfetele.

Ironic, Silviu Prigoană a dat de înțeles că judecătorul nu înțelegea ce se întâmplă în mariajul lor și de ce se tot recăsătoresc după divorț, astfel că atunci când au mers pentru a cincea oară, a fost definitiv.

De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de 5 ori de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu nu ezită și își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei de ani și ani de zile. Deși acum are un frumos mariaj alături de soțul ei, mulți au fost curioși de ce a divorțat de 5 ori de Silviu Prigoană, dar mai ales de ce s-a întors de fiecare dată la el. Fără a ezita, a explicat pe larg cum s-a întâmplat!

„De Prigoană pot spune sincer că m-am rupt foarte greu, avea o putere de convingere și un magnetism extrem de mare și mi-a fost foarte greu să pun punct, dar și când am pus, nu m-am mai întors. Mi-aș fi dorit să ne înțelegem civilizat după ce ne-am separat, dar nu a fost posibil, el nici acum nu cred că a trecut peste și din motivul asta refuză și să vorbească cu mine, și să comunicăm.„, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru VIVA!.

De asemenea, pentru că în urmă cu câteva săptămâni au fost protagoniștii unui mare scandal, iar la mijloc a fost vorba chiar despre custodia copiilor, aceasta a ținut să explice cum este Silviu Prigoană în calitate de tată, dar și din ce cauza s-a reaprins conflictul dintre ei.

„Are un stil de parenting autoritar, și ăsta e unul dintre motivele pentru care ne-am despărțit, fiindcă eu nu eram de acord cu metodele lui de educație. Iar acum, fiul meu cel mic a prins curaj și a refuzat să se mai întorcă la el, tocmai din acest motiv: că este autoritar, agresiv, că nu se simte bine în prezența lui.

Mă bucur că s-a făcut dreptate și că pot să îmi cresc copilul liniștită, deși am mult de muncit să îi vindec traumele. Cât îl privește pe cel mare, v-am mai spus, el dorește să plece în SUA și o să vedem cum facem, deocamdată încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună, fiindcă și el simte o nevoie acută de afecțiune.„, a mai continuat ea tot pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton