„Am fost, suntem și vom rămâne icon ca familie și fost cuplu. Nimeni nu va mai putea să ne egaleze”. Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Reghe de ziua lui, când a anunțat că va fi din nou tată / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Astăzi, 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf împlinește 48 de ani. Antrenorul sărbătorește alături de fiul lui cel mic, Liam, și de iubita lui, Corina Caciuc, care a anunțat tot astăzi că e însărcinată pentru a doua oară cu Reghe. Dar nici fosta lui parteneră, Anamaria Prodan, nu a uitat de el și i-a făcut mai multe urări. Impresara de fotbaliști îi dorește multă sănătate și a ținut să precizeze că, din puncul ei de vedere, un cuplu ca ei nu va ma fi de acum pentru multă vreme. Iată mesajul vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Reghe de ziua lui, când a anunțat că va fi din nou tată? E întrebarea ce le-a venit în minte multora astăzi, 19 septembrie, zi în care Laurențiu Reghecampf împlinește 48 de ani. Se pare că antrenorul a dat start petrecerii încă de la primele ore ale zilei, iar cea care l-a dat de gol a fost chiar actuala lui parteneră, Corina Caciuc. Aceasta a postat o imagine emoționantă cu fiul lor, Liam, și un tort, poză prin care a anunțat că e din nou însărcinată cu Reghecampf.

271673456_328529995804806_1954205260738707816_n-horz_09059300271673456_328529995804806_1954205260738707816_n-horz_09059300

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție când a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată: „Noi îi urăm tot ce este…”

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui: „Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!” / Corina Caciuc e însărcinată a doua oară

Citește și: „Dacă încă am familie și n-am divorțat, înseamnă că…'. Ce regrete au Mihai Morar și Daniel Buzdugan și cum se împart între carieră și viața personală / EXCUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Carmen Șerban, la 10 ani după ce a învins cancerul: „De aceea am ajuns să am necazuri și boli. Până nu am dat de ele…' / EXCLUSIV

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Reghe de ziua lui, când a anunțat că va fi din nou tată

Anamaria Prodan i-a transmis urări de sănătate lui Larențiu Reghecampf de ziua lui de naștere, azi, 19 septembrie, când impresarul a împlinit 48 de ani. Tot azi, actuala parteneră de viață a antrenorului, Corina Caciuc, a dat de înțeles că impresarul va deveni iar tată. Cei doi mai au un fiu, în vârstă de un an și patru luni, pe nume Liam.

Reghe și Corina Caciuc, actuala lui parteneră, au devenit părinți anul trecut în luna mai, la câteva luni după ce divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost confirmat. După ce s-a aflat că s-au separat, antrenorul și-a oficializat relația cu Corina Caciuc, femeia care la câteva luni distanță i-a dăruit un băiețel, căruia i-a pus numele Liam.

„Știu că am fost, suntem și vom rămâne amândoi 'icon' în această țară ca familie și fost cuplu'

Corina Caciuc nu a confirmat încă faptul că e din nou gravidă, însă nu a ezitat să scrie pe tortul pentru aniversarea lui Laurențiu Reghecampf textul '1+1=4'. De asemenea, în imagine apare și fiul lor, Liam, pentru care a folosit hashtag-ul 'bigbrother'. Expresia, tradusă în limba română, înseamnă „frate mai mare'. Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o.

Astăzi, Anamaria Prodan a ținut să-i facă și ea câteva urări fostului ei partener. Impresara a spus că-i dorește multă sănătate lui Reghe și că nimeni nu va mai putea să-i egaleze de acum pentru mult timp ca și cuplu.

'I-am urat multă sănătate. Este tatăl copilului meu și atât. Nu avem nevoie de alte articole. Nici eu, nici el. Știu că am fost, suntem și vom rămâne amândoi 'icon' în această țară ca familie și fost cuplu. Nimeni nu va mai putea să ne egaleze de acum pentru mult timp. Dar viața merge înainte pentru fiecare dintre noi', a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Anamaria Prodan: 'Prodan și Reghe vor rămâne ceva unic în această țară'

Anamaria Prodan susține că ea și Reghe au fost un cuplu unic. Deși s-a despărțit de antrenor, impresara de fotbal a mărturisit că atât ea, cât și copiii, se vor ruga pentru sănătatea lui, în continuare.

'Prodan și Reghe vor rămâne ceva unic în această țară și oricine vine după noi, și dacă se mai naște de o mie de ori, nu ne va egala. Dumnezeu dă fiecăruia ceea ce trebuie. Noi ne rugăm pentru sănătatea lui. Să-și crească toți copiii și să se bucure de ei toți', a mai declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton