Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai dureros lucru. Parcă știa că mă afectează și...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jorge și Alina Laufer au trăit o frumoasă poveste de dragoste o perioadă bună de timp, iar din rodul iubirii lor a rezultat și fiica pe care o au împreună, Karina. Ei bine însă, problemele și-au făcut apariția în mariajul lor și au ajuns inevitabil la divorț. Au trecut 11 ani de la momentul în care și-au spus adio, însă Jorge nu s-a putut abține să nu-i reproșeze suferința mare pe care i-a provocat-o pe atunci. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț. În anul 2012, Alina Laufer și Jorge dădeau vestea că divorțează, ceea ce pe atunci a șocat pe toată lumea, asta fiindcă nimeni nu se aștepta. Fiecare a mers pe drumul lui, însă nu putem uita că la mijloc a fost și încă este vorba de un copil, frumoasa Karina. Acum este o adevărată domnișoară, ce se îndreaptă cu pași repezi spre adolescență, însă pe atunci avea doar câțiva anișori.

44060-144060-1

După divorț, Alina Laufer a decis să își ia fiica în America, astfel că vreme de doi ani a fost plecată de pe meleagurile românești și totodată și de lângă tatăl ei. Nu, nu s-au văzut decât de câteva ori prin intermediul apelului video, iar acest lucru s-a întâmplat de câteva ori într-o perioadă atât de lungă, ceea ce l-a afectat enorm pe Jorge.

Citește și: Cum gestionează Jorge gelozia în căsnicia cu soția lui, Ramona: „Am avut o singură sclipire, anul ăsta. O încurajez să fie cât mai sexy, să o admire cât mai mulți' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Jorge copiii și ce așteptări are de la ei, în privința carierei: „Mi-ar plăcea să-și aleagă…'

Citește și: „Eu am în grijă copilul, casa, mâncarea, educația'. Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția lui, Irina Fodor, plecată la America Express

Citește și: Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl fiului ei. Cum a reacționat Silviu Țolu: „Stai un pic”

Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț

Jorge a trecut cu greu peste perioada de după divorț, în care fiica lui a fost departe de el. Doi ani a văzut-o doar pe video call, iar acest lucru s-a întâmplat de maxim 5 ori, din declarațiile făcute recent. Artistul a suferit mult de dorul Karinei pe atunci și nu putea accepta ideea că este atât de departe de el. Ei bine însă, timpul a trecut, iar totodată și durerea, astfel că acum se poate bucura de momente speciale și de calitate cu fiica lui.

„Da, uite o perioadă când a plecat Karina și s-a mutat 2 ani în America cu mama ei, a fost cel mai dureros lucru la momentul respectiv. Pentru că nu mă așteptam să se întâmple asta mai ales că noi nu puteam să ne vedem atât de des. Dar faptul că a și plecat din țară, 2 ani de zile în care nu ne vedeam. Am văzut-o de 4 ori și vorbeam pe video call, când o lăsa maică–sa, a fost foarte dureros.

Adică 2 ani de zile în care nu eram om, nici nu mă puteam concentra la ce am de făcut. Pe mine chestia asta m-a afectat. Parcă și știa că mă afectează atât de tare din moment ce făcea atât de des treaba asta. Dar am iertat, am lăsat în urmă, sunt mai atent ca niciodată la ce se întâmplă în jurul meu și la ce spune orice om în jurul meu, și în jurul copiilor mei.', a spus Jorge în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Jorge: 'Sunt ca o pânză arsă cu țigara'

Ei bine, Jorge nu s-a oprit aici cu declarațiile despre viața lui privată și personală, ci a continuat să spună clar că de-a lungul anilor a trecut prin numeroase experiențe care l-au marcat și afectat, astfel încât 'are multe arsuri pe suflet'. De asemenea, a recunoscut că dintotdeauna a fost o persoană foarte sufletistă și miloasă.

'Mi-ar plăcea să apăs pe un buton să ne închidă toate experiențele care ne-au lăsat cu o arsură pe suflet și să nu mai avem nicio limită. Și să fim super relaxați și fericiți ca atunci când eram în copilărie fără nicio durere, fără niciun refuz. Mi-ar plăcea să existe chestia asta. Să existe un switch. Aaaa, eu sunt ca o pânză din aia arsă cu țigara, dar… Sunt foarte sufletist.', a mai spus Jorge pentru sursa menționată mai sus.

Cum l-a ajutat experiența Survivor pe Jorge

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jorge a participat la Survivor, unul dintre cele mai dure reality show-uri. Ei bine însă, a rezistat eroic în competiție, asta până când s-a accidentat la picior și a fost nevoit să vină acasă pentru a se opera. Cu toate astea, deși nu a rămas până la final și nu a pus mâna pe marele premiu, artistul este recunoscător pentru tot ceea ce a trăit acolo, iar de asemenea, susține că a primit o serie de lecții importante și vede viața cu alți ochii acum.

Și Survivor' m-a ajutat să trăiesc mai mult ziua de astăzi, cum e ea, mușc din ea mama ei de zi'. Am mai auzit la alții vai, câtă treaba am, trebuie să mă duc să duc și copilul, să aduc și copilul, să mă duc și la job'. Ok, și? Dacă te vaiți, cu ce te ajută că te vaiți? Că primești o mângâiere pe umăr de la ceilalți, cât de tare ești tu sau să îți confirmi faptul că ești tare'. Nu îi pasă nimănui și asta am învățat, că nu îi pasă nimănui de tine.„, a concluzionat Jorge.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton