Ce îi reproșează soția lui Ducu Bertzi, după 35 de ani de căsnicie: „Zice că am întrecut măsura. Nu e însă vina mea că...”. Ce relație are artistul cu copiii și nepoții săi

 Tudorache Simona
.

Ducu Bertzi continuă și la 68 de ani să aibă foarte multe concerte și să fie la fel de căutat. Chiar și soția lui, Theodora, s-a obișnuit cu desele lui plecări în turnee. Cu toate astea, solistul recunoaște că are o pensie bunicică și câștigă bani și din drepturile de autor, așa că ar putea să trăiască decent dacă ar sta acasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Publicul îl dorește, însă, iar pentru el asta cântărește mai mult decât orice altceva. Artistul e mândru tare și de cei doi copii, dar și de nepoți. I-ar fi plăcut ca în această vară să meargă cu ei și cu soția în Grecia, dar nu poate abandona angajamentele pe care le are.

ducu-bertzi-56ducu-bertzi-56

Ducu Bertzi stă mai mult prin turnee decât acasă

Ducu Bertzi continuă să urce pe scenă cu aceeași dragoste și să aibă aceeași energie. Lipsește mult de acasă, dar e înțeles de cei dragi.

Am foarte multe concerte, Slavă Domnului, m-am întors luni acasă, am fost plecat 10 zile, am bătut 2.000 de km cu mașina pe șosele. I-am spus colegului meu:

Schimbă-i uleiul și, hai, să pornim din nou la drum!'. Și iar plec, am concerte și la Arad, merg iar vreo 10 ore cu mașina. Muzica folk este foarte bine primită, avem pe Facebook și fotografii, de la Vama Buzăului, unde am organizat recent a cincea ediție de festival folk, au fost acolo și Vasile Șeicaru și Nicu Alifantis, lumea a cântat cu noi, fiul meu m-a ajutat mult cu organizarea', spune Ducu Bertzi, conform Click.

Ce spune soția despre plecările lui Ducu Bertzi

Chiar și soția a început să se obișnuiască și să îi înțeleagă plecările de acasă. Povestea lor a început la o coadă la benzinărie.

Ce să mai zică? Zice că am întrecut măsura și să mai stau și cu ea pe acasă. Nu e însă vina mea, că sunt mai tot timpul plecat. Ce să fac, dacă mă sună organizatorii de evenimente și mă dorește publicul?', precizează Ducu Bertzi.

Ducu Bertzi are doi copii reușiți și o relație frumoasă cu nepoții

Ducu și Theodora e mândru tare de cei doi copii, Maura a absolvit Facultatea de de Ştiinte Politice, iar Rareș, Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, dar a terminat şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative – SNSPA, (Comunicare). În 2013, Rareș a terminat finalizat și masterul în Studii Europene. Memorabile sunt și întâlnirile cu nepoții, de care în această vară trebuie să stea departe.

Așa se bucură nepoții, când ne întâlnim, de parcă văd luna de pe cer. Toată viața am fost plecat prin turnee, dar vă spun sincer că m-am bucurat de sprijinul familiei, al copiilor, al soției. Mai glumim, când zic că soția mă dojenește, de fapt, ea o spune în sensul să nu mă consum prea mult, să iau concerte și mai pe aproape de acasă. 

Trebuia să mă duc cu soția și cu nepoții în Grecia, dar au apărut alte concerte, așa că vor merge fără mine, sunt necăjiți, dar asta este viața mea, n-am ce face! M-aș fi dus și eu în vacanță, mi-ar fi plăcut să mă odihnesc, să stau la plajă, să beau o limonadă, dar nu se poate', mai spune el.

Citește și: Ce regrete are Marius Tucă la 58 de ani și care crede că este marea lui realizare: „Am un poem în care spun că atunci când mă uit în oglindă, mă uit ca la un străin”

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Roba și fosta soacră, scandal la Tribunal: „Am stat față în față cu ea. Sunt niște mincinoși. Nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea și acum vrea fetele…' / Mai are nevoie de o operație

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Ducu Bertzi e mulțumit de pensia pe care o are

Chiar dacă are multe proiecte, Ducu Bertzi nu se plânge de pensie. Bani câștigă solistul și din drepturile de autor.

„Sunt mulțumit de drepturile de autor și de difuzare primite, dar și de pensie, este bună. Dacă n-aș mai cânta, aș putea trăi și din banii de pensie', adaugă Ducu Bertzi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton