Ce impact a avut experiența America Express asupra căsniciei Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: "Este un test de răbdare..."

 Dumba Gabriela
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt doi dintre concurenții America Express sezon 2 și recunosc că experiența este un adevărat test al răbdării. Cei doi au dezvăluit a fost extrem de greu să facă față presiunii zilnice din America Express și în mod clar show-ul a avut un impact asupra căsniciei lor. Ce spun, mai exact, Cleopatra Stratan și Edward Sanda despre participarea la America Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În weekend, Cleopatra Stratan și Edward Sanda eu mers la festivalul Summer Well, acolo unde au regăsit steagul America Express, la cornerul Antena 1. Revederea acestuia le-a trezit amintiri legate de perioada dură petrecută în în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina.

798798

Ce impact a avut experiența America Express asupra căsniciei Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, au mai multă răbdare acum și că nu s-au certat în America Express. Cei doi au explicat faptul că știau că lupta pentru un obiectiv comun, așa că, au rezolvat rapid neînțelegerile, astfel încât să ajungă primii la finalul cursei.

„Ne-am acomodat, venind pe aici am trecut pe la cornerul America Express și ne-am amintit, ne-a răscolit să vedem steagurile, când au spus „Duceți-vă și atingeți steagurile'.

Parcă a fost un flashback. Ne-am dus la pupitru, ne așteptau două fete drăguțe de la Antena și atunci am spus că suntem primii și că am luat imunitate.

Nu că ne-a întărit puțin (n.r. relația), ne-a întărit foarte mult relația. Cumva, America Express este un test de răbdare, indiferent cu ce fel de partener te duci și în ce formulă te duci. Este un test al răbdării și al cumpătării', a spus Cleopatra Stratan potrivit spynews.ro.

Citește și:„Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…'. Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce și-a vizitat fiica, în arest

Citește și:Raluca Pastramă, mesaj neașteptat după zvonurile despărțirii de soțul ei, Ibrahim: „Nu fi prost să ai încredere…’

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la festivitatea de final de an școlar a fiicei lor. Cum s-au comportat și ce poză și-au făcut: „Felicitări, iubirea mea

Citește și:Alina, tânăra ucisă la Mangalia, este înmormântată în rochie de mireasă, acum. Un sobor de șase preoți oficializează slujba / Tatăl ei nu participă la funeralii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut că experiența America Express a fost una diferită prin prisma faptului că au fost puși zilnic în fața unor noi provocări, unele dintre ele neașteptate, și că au fost nevoiți să găsească soluții la care poate nu s-ar fi gândit.

„Oamenii trăiesc așa. Noi am fost șocați să oamenii duc un stil de viață normal. Poate nu suntem noi genul așa aventurieri mult și poate că preferăm mai mult confortul și ne-a scos din zona noastră de confort și ne bucurăm că am încercat și altceva', a mai spus Cleopatra Stratan la Antena Stars.

Ce afacere și-au deschis Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce s-au întors din America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în aventura vieții lor în America Express, de unde se pare că au venit cu foarte multă inspirație și dorință de muncă. Cei doi și-au deschis, de curând, o casă de producție și au făcut apel către public pentru a descoperi noi talente.

'Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă? Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Aia așteptăm să îți ascultăm ideile!', au spus cei doi pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton