Ce impact a avut asupra vieții Denisei Tănase melodia „Doi ochi căprui”, lansată de trupa Bambi: „Am trăit în umbra acelei piese. Ne-a fost foarte greu, pentru că...”

 Tudorache Simona
.

Ce impact a avut asupra vieții Denisei Tănase melodia „Doi ochi căprui', lansată de trupa Bambi. Denisa Tănase admite că nicio piesă lansată nu a a mai avut același succes ca „Doi ochi căprui”. Vedeta recunoaște că faimoasa melodie, pe care a cântat-o alături de sora ei, Raluca Tănase, atunci când făceau parte din trupa Bambi, a avut un succes răsunător și le-a adus rapid în topuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Și-au câștigat mulți fani cu această piesă, dar au ajuns să fie judecate mult mai aspru după lansările următoare, asta pentru că tot ce scoteau pe piață trebuia să ajungă la un anumit nivel. Pe parcurs, și industria muzicală s-a transformat radical.

denisa-tanase-8-1denisa-tanase-8-1

Ce impact a avut asupra vieții Denisei Tănase melodia „Doi ochi căprui', lansată de trupa Bambi

Denisa Tănase mărturisește că piesa „Doi ochi căprui” le-a schimbat radical viața, asta pentru că nicio melodie dintre cele lansate ulterior nu a mai avut același impact. Nu, n-am mai atins niciodată succesul. Pe de o parte e bine să te lansezi cu un succes atât de mare, pentru că ne-a adus rapid în topuri. Pe de altă parte ne-a fost foarte greu, pentru că tot ce lansam ulterior acestei melodii avea un termen de comparație, iar acel termen de comparație era foarte sus și era foarte greu de atins”, a explicat Denisa Tănase, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

Artista a menționat că pe parcurs au apărut schimbări și în industria muzicală, care s-a transformat într-un adevărat business. „Industria muzicală era mai mică în 2000, apoi a devenit din ce în ce mai performantă, s-a transformat într-un business. Ulterior au apărut case de producție, case de management. Cred că am trăit în umbra acelei piese”, a adăugat Denisa Tănase.

Citește și: Anamaria Ferentz a revenit în România, după 14 ani: „E mai frumos decât mă așteptam. Sunt foarte plăcut surprinsă, pentru că în București…”. Cum a așteptat-o prietena ei, Cristina Spătar

Citește și: Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată: „Mi-aș dori o fată”

Citește și: Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut, pentru trafic internațional de droguri. Cererea de prelungire a ordinului de protecție i-a fost respinsă: „Lipseau probele din dosar. M-a amenințat, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital'

Citește și: De ce nu mai vorbește Gheorghe Turda, de trei ani, cu Constantin Enceanu: 'Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată…' A aruncat un pahar cu apă spre el / EXCLUSIV

Piesa „Doi ochi căprui” se ascultă și astăzi

Dincolo de toate astea, Denisa e recunoscătoare că piesa lansată de ele în urmă cu două decenii continuă să fie ascultată și astăzi și să acapareze multe inimi. „E minunat pentru un artist să aibă o carte de vizită și o piesă care se cântă și astăzi, după 20 de ani. E o dovadă a faptului că e o piesă care rezistă în timp”, a mai spus Denisa Tănase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton