Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers: ”Nu prea avem același stil...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers. Nu mai este un secret faptul că Andreea Esca și Alexia Eram au o relație mamă-fiică de invidiat. Se înțeleg de minune și sunt mai mult ca două prietene, dar cu o legătură aparte. Date fiind aceste lucruri, există numeroase momente în care fie îndrăgita prezentatoare TV apelează la garderoba fiicei sale, fie invers, deși, ambele susține că nu au același stil. Iată care sunt obiectele vestimentare pe care le împrumută una de la alta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță fiecare fiică împrumută mai devreme sau mai târziu obiecte vestimentare de la mama sa. Ei bine, la fel a făcut și Alexia Eram, însă nu de acum,ci încă de când era mai mică. Totuși, nici Andreea Esca nu s-a lăsat mai prejos și când a avut nevoie să ofere un look mai fresh ținutei sale, a apelat la dressing-ul fiicei sale. Totuși, nu sunt pe același stil vestimentar, însă unele dintre obiecte sunt clasice și merg la aproape orice outfit. Iată ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers!

ce-crede-andreea-esca-despre-relatia-dintre-alexia-eram-si-mario-fresh-e1650018411163-1ce-crede-andreea-esca-despre-relatia-dintre-alexia-eram-si-mario-fresh-e1650018411163-1

Între Alexia Eram și mama ei, Andreea Esca, este o diferență de aproximativ 28 de ani, însă acest lucru nu le oprește să își împrumte una alt hainele, accesoriile sau pantofii. Ambele sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă modă și fashion, astfel că în dressing-ul fiecăreia se găsesc obiecte vestimentare pe gustul oricui. Nu se întâmplă prea des să își împrumute hainele, de cele mai multe ori fiind vorba de ocazii speciale.

Citește și:Cum este surprinsă Andreea Esca de soțul ei, Alexandre Eram, după 22 de ani de căsnicie: „Sunt o romantică incurabilă'

Citește și: Cum se menține Andreea Esca în formă la 50 de ani și pe ce își cheltuie banii: „Toate aceste lucruri la un loc se cheamă o viață sănătoasă'

Citește și: Survivor România 2023. Cine sunt Războinicii propuși spre eliminare

Citește și: Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul”

Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers

Alexia Eram este pasionată de tot ceea ce înseamnă modă și fashion, astfel că noutățile nu lipsesc din garderoba ei. Uneori, nu prea des însă, mama ei, Andreea Esca, mai merge în dressing-ul său pentru a împrumuta vreun articol. Totuși, vârstele sunt diferite, astfel că frumoasa prezentatoare TV nu poate adopta complet stilul fiicei sale.

Totuși, Alexia Eram nu spune nu stilului adoptat de către mama ei. Sunt destul de dese momentele în care îi împrumută rochiile și diferite haine. Din nefericire însă, acum nu se mai potrivesc la mărimea piciorului, astfel că pantofii de la Andreeea Esca sunt de domeniul trecutului pentru ea.

'Da! De la mama am luat pantofi, tricouri, am purtat și o rochie! Ne potriveam inainte la măsura încălțărilor, acum nu ne mai potrivim! (…) Nu prea avem același stil. Nu! Eu aș vrea să împrumut mai mult de la ea, că mai port o rochie, să zic, genul ei, dar ea de la mine mai împrumută paltoanele.', a declarat Alexia Eram pentru Click.ro.

Care este obiectul fără care Alexia Eram nu iese din casă

Alexia Eram are mare grijă la imaginea ei. Nu iese din casă fără a avea un outfit bun și care să-i aducă zâmbetul pe buze. Totuși, mai sunt și momente în care trebuie să se grăbească, însă chiar și așa, nu poate pleca fără ceas la mână sau ochelarii de soare, mai ales pe timpul verii.

'Nu plec niciodată fără ceasuri la mână, dacă nu, tot simt că am ceva lipsă. Și ochelarii de soare!', a continuat Alexia Eram pentru sursa menționată.

Alexia Eram își dorește o vacanță doar cu mama ei, Andreea Esca

Ei bine, Alexia Eram nu s-a oprit cu șirul declarațiilor doar la stilul vestimentar, modă și fashion. Frumoasa fiică a Andreei Esca a mărturisit că nu a mai fost de ceva timp într-o vacanță doar alături de mama ei, astfel că își dorește acest lucru cât mai curând. A venit deja și cu o idee, de un City Break în Italia sau Grecia, pentru a fi relativ aproape de țara noastră și a nu pierde timp pe drum.

'Nu am mai mers de mult împreună într-o vacanță. Mi-ar plăcea, de ce nu, poate într-un city break, undeva aproape, nu știu, Italia, Grecia, să fim doar noi două.', a concluzionat Alexia Eram.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton