Ce înseamnă numele Milan, preferatul vedetelor. E nume biblic

 Lăstun Ana Maria
.

În ultima perioadă, foarte multe vedete din România și nu numai au ales numele Milan pentru copiii lor, iar foarte multe persoane se întreabă ce înseamnă. Ei bine, este un nume vechi, folosit de popoarele de origine slavă, dar se pare că recâștigă din popularitate și în România, datorită vedetelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Numele Milan a devenit, într-un timp foarte scurt, preferatul vedetelor, și dat fiind faptul că numele poate influența soarta persoanei, multe persoane se întreabă care este semnificația acestuia. Potrivit site-urilor de specialitate, numele Milan înseamnă „cel bun la suflet, cel care are milă'. Printre semnificațiile numelui Milan se numără și „grațios, drag'.

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp. Ce nume poartă copilul

Citește și: Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: „Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea”

Citește și: Pique, gata să renunțe la carieră pentru Shakira! Cântăreața îl presează să plece de la FC Barcelona și să se mute în Paradisul celebrităților

Dacă vă întrebați ce înseamnă numele Milan, acest prenume este de origine rusă și provine de la elementul „mil', fiind o formă scurtă a numelor care începeau cu acest element. Shakira se numără printre vedetele care au ales acest nume pentru copil, iar vedeta internațională a explicat și ce înseamnă numele Milan.

„Numele Milan înseamnă drag, iubitor şi milostiv în slavonă, dornic şi muncitor în latina veche şi unificare în sanscrită', a explicat cântăreața, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

ce-inseamna-numele-milan-1ce-inseamna-numele-milan-1

Ce înseamnă numele Milan și ce vedete l-au ales pentru copiii lor

Valentina Pelinel este una dintre primele vedete din România care au ales numele Milan pentru copil. Pe lângă semnificația acestui nume, băiețelul Valentinei Pelinel poartă și prenumele Cristian, pentru a-l onora pe fratele său, care a murit la puțin timp de la naștere.

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată după ce băiețelul lui a venit pe lume acum o lună, iar micuțul poartă numele Milan și cântărețul a explicat ce înseamnă. Dacă Mama Geta a fost la doar un pas de a-l da pe fiul său de gol, a menținut suspansul și l-a lăsat pe Culiță să facă marele anunț.

Mama Geta, despre numele Milan: „E un nume biblic, din Vechiul Testament'

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu ‘M și se termina cu ‘N’', a transmis Mama Geta.

Și Larisa Udilă urmează să nască și a mărturisit că pe fiul ei și al lui Alexandru Ogică îl va chema Milan. Dacă tânăra are o pasiune pentru Italia, iar fanii au crezut imediat că băiețelul va purta numele capitalei italiene a modei, fotomodelul și-a argumentat alegerea:

„Ogi l-a ales. Mie mi-a plăcut enorm, este de origine slavă', a transmis Larusa Udilă, în legătură cu semnificația numelui Milan.

Vezi mai multe idei de nume de fete si o sumedenie de nume de baieti – ai de unde alege!

Sursa FOTO: Pixabay.

Vezi şi cum să-ți amintești numele persoanelor nou cunoscute!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton