Ce înțelegere a făcut Silvana Rîciu cu soțul ei, înainte de a fi un cuplu: „Mă simțeam complet stângace, îmi era rușine”

 Borcilă Andreea
.

Ce înțelegere a făcut Silvana Rîciu cu soțul ei, înainte de a fi un cuplu. Cei doi, deși colaborează de peste un deceniu din punct de vedere profesional, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de doar câțiva ani. Între timp, au devenit și părinții unei fetițe superbe, iar acum formează o familie fericită. Până să fie împreună, artista s-a gândit de două ori înainte să treacă la pasul următor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță, ambii interpreți de muzică populară, se cunosc de peste 13 ani, din punct de vedere profesional. De-abia în 2019, cei doi au ales să se căsătorească religios, astfel că de câțiva ani trăiesc o frumoasă poveste de iubire. În 2020, artista a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Anastasia Maria. Cântăreața mai are doi copii, pe Andrada și pe Luca, din prima căsătorie.

silvana-riciu-2silvana-riciu-2

Cântăreaţa de muzică populară a divorţat după o relație de peste 20 de ani. Cântăreața și fostul soț nu mai formau un cuplu din 2013, însă abia în 2018, ei au decis să divorțeze.

Citește și: De ce s-a îngrășat Silvana Rîciu peste 20 de kilograme:”Era să mor…”

Citește și: Silvana Rîciu a fostla un pas de moarte, în trecut:”Am ajuns la spital pe ultima sută de metri”

Citește și: Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Mario Fresh:„Femeie frumoasă'

Citește și: Mihai Bendeac a fost agasat de un om al străzii. Prin ce trece actorul în fiecare zi, în zona casei sale:„Este ireal ce se întâmplă'

Ce înțelegere a făcut Silvana Rîciu cu soțul ei, înainte de a fi un cuplu

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță sunt fericiți atât în plan profesional, fiind de meserie artiști, dar și în viața privată. Înainte de a se căsători și de a deveni părinții Anastasiei, cântăreața și-a luat mai mult timp să se gândească dacă să treacă la pasul următor, din prieteni să devină iubiți.

Noi încercăm să avem o relație, la noi a fost o discuție prealabilă, nu că ne-am trezit noi pupându-ne, iubindu-ne și că n-am mai avut ce să facem. Nu! La noi a fost un plan, am văzut că începem să simțim niște lucruri și mi-a zis el că să încercăm totuși să avem o relație. Am stat eu, m-am gândit, am zis să fac o alegere cu capul de data asta, că nu eram doar eu la mijloc, erau și copiii mei, care trebuiau să aibă o relație foarte bună cu un viitor soț.

I-am spus lui că, dacă relația merge, continuăm, iar dacă nu, nu spunem nimănui că am fost împreună, ne despărțim amiabil și ne păstrăm prietenia pe care o avem. Am început cu pași mici, cu câte un sărut stingher, rușinos, pentru că mie îmi era foarte greu să trec de la relația de prietenie la una de iubire. Eu mă simțeam complet stângace, îmi era rușine, a declarat cântăreața, în exclusivitate pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Silvana Rîciu: „Mai avem probleme'

Mai avem probleme. Ne contrazicem că eu educația o văd într-un fel, el în alt fel. Vom vedea peste ani că din toată nebunia asta a ieșit ceva atât de frumos și ne vom bucura cu siguranță de faptul că fiecare dintre ei va fi un copil realizat, dar și un om mare, așa cum visăm noi să vedem români adevărați aici, în țara noastră, a mai povestit ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton