Ce intervenție estetică își face CRBL după divorț: „Se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul”

.

CRBL se operează la nivelul pleoapelor pentru a elimina surplusul de piele și pungile de grăsime. Artistul a recunoscut că moștenește această problemă la ochi de la tatăl său, dar acum a început să se agraveze și să îl supere tot mai tare, așa că a decis să ia măsuri, să se lase pe mâna medicilor și să obțină alt look.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

El susține că până nu demult credea că acest gen de intervenții, cum este blefaroplastia, se adresează doar femeilor, dar acum privește altfel lucrurile și are convingerea că are nevoie de această schimbare. CRBL pare că se reinventează la toate capitolele. Artistul a divorțat de Elena după 16 ani de mariaj și are acum o relație cu fotomodelul Olga Guțanu.

crbl iubitacrbl iubita

CRBL se lasă pe mâna medicilor pentru o intervenție la nivelul pleoapelor

CRBL vrea să nu mai aibă pleoapele lăsate și a decis să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul. Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul', a declarat CRBL, pe Instagram.

Citește și: Cosmina Adam și-a botezat fetița. Imagini de la creștinarea micuței Francesca: „Mami și tati îți doresc din toată inima ca în drumul tau să întâlnești doar oameni care să te iubească”

Citește și: Cum a reușit Mihai Mitoșeru să slăbească 17 kilograme: 'Nu e vorba doar de renunțat la pâine și la carbohidrați, e vorba că de la trei mese și două gustări…' Acum are 73 de kilograme/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță plănuiesc să se mute înr-o casă mai mare, după nașterea fiicei lor: „Să avem toți confort și spațiul nostru personal'. Câte kilograme a luat sportiva în sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman a fost înjurată de un curier, de față cu fiica ei, Isabela: „A țipat și m-a înjurat îngrozitor. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!'

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend. Culiță Sterp a lipsit, iar Daniela Iliescu nu a fost invitată la eveniment: „M-a sunat și mi-a zis că…'

CRBL are o iubită mai tânără cu 23 de ani decât el

CRBL nu crede că diferența de vârstă dintre el și actuala iubită ar trebui judecată. Artistul are o nouă relație după divorț și e fericit. Olga Guțanu are 23 de ani, e din Republica Moldova și profesează ca fotomodel. CRBL a rămas în relații bune cu fosta sa soție, Elena, după separare și se sfătuiesc în privința fiicei lor, Alessia, care acum locuiește doar cu mama ei.

CRBL și Elena au anunțat divorțul în aprilie, după 16 ani de căsnicie. O lună mai târziu, artistul avea să fie surprins în compania unei domnișoare, pe nume Olga, mai tânără decât el cu 23 de ani. Tot alături de ea și-a făcut apariția și la Neversea, dar și la alte festivaluri de gen. CRBL a lăsat în urmă mariajul trecut și privește viața cu alți ochi. Artistul se declară dezamăgit că ceilalți vorbesc despre el și relația pe care o are.

„Sunt bine, chiar foarte bine. Sunt concentrat pe muzică. Divorțul s-a terminat, e închis subiectul ăla. Suntem în relații umane, prietenești. Merg înainte cu pași mărunți. Ce va fi, va fi. Nu poți să stai pe loc, din punctul meu de vedere. Evident că am și eu o parte din vină. Doar eu știu ce e mai bine pentru mine, ce îmi lipsește, ce nevoi am. Sunt puțin mai atent la treaba asta pentru că timpul trece. Am mers până într-acolo încât am decis să facem asta. Să trăim într-o minciună nu e bine pentru că după apar greșeli. Nu există un punct, există timp în care ne așezăm fiecare în zona de confort și uităm anumite lucruri foarte importante despre partener', a declarat CRBL, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton